Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Vyzkoušeli jste už liquidy s nikotínovou solí ?

Jen málo lidí zná pojem nikotinová sůl. Není to žádné překvapení, protože na našem trhu se stala známým produktem až díky elektronickým cigaretám. Nikotinová sůl může významně způsobit revoluci na trhu elektronických cigaret a pomoci závislým přestat kouřit. Co je tedy vhodné vědět o této přísadě a jak se liší od tradičních inhalačních metod nebo kouření klasických cigaret?


Co je to nikotinová sůl?

Nikotinová sůl je forma tabáku nacházející se v tabákových listech. Obsahuje nejen čistý tabák, ale také další organické sloučeniny, které vytvářejí stabilnější kombinaci. Jinými slovy, jedná se o přirozenější formu alkalického nikotinu, běžně používaného v elektronických cigaretách. Tento typ nikotinu je považován za „více žádoucí“. Jak se nikotinová sůl liší od tradičních nikotinových alkalických kapalin používaných v elektronických cigaretách? Vdechování přináší přesně stejný konečný efekt, ale hlavní rozdíl lze pociťovat ve fázi samotného vapingu. Vdechování nikotinové soli je jemnější, protože se nikotinová sůl rychle odpařuje a nezpůsobuje tzv. efekt zasažení krku nebo také lze řící škrábání v krku.

Dalším kladem je metabolizování nikotinové soli, které ve srovnání s tradičními řešeními trvá mnohem déle. To znamená, že účinek stimulace nikotinu vydrží déle. Díky tomu budete mnohem méně častěji sahat po další cigaretě. Vdechování nikotinové soli je dokonalým řešením pro lidi, kteří chtějí přestat kouřit klasické cigarety. Není tedy divu, že toto odvětví klade velký důraz na to, aby dokázalo co nejlépe využít blahodárných účinků nikotinové soli ve svých produktech.

 

Liquidy s nikotínovou solí

 

Nabídka liquidů s nikotínovou solí neustále roste. Vzhledem k vzrůstající oblibě těchto liquidů přibívá výrobců klasických liquidů, kteří svoje výrobní portfolio rozšiřují právě o liquidy s nikotinovou solí.

Na BestVape.cz vám můžeme nabídnout poměrně širokou nabídku liquidů s nikotínovou solí. V nabídce naleznete jak liquidy ovocné, tak i nápojové nebo sladké. Většina výrobců se drží obsahu nikotinu v liquidu o velikosti 10 mg nebo 20 mg, ale naleznete zde i jiné obsahy.

Za upozornění jistě stojí liquidy s nikotínovou solí od výrobce jednorázových cigaret Elf Bar Elfliq Nic Salt, velice vyhledávané liquidy IVG Salt nebo české liquidy Emporio Salt.

Ovšem ani jinou značkou liquidů s nikotínovou solí nic nezkazíte a rozhodně doporučujeme při hledání té , pro vás nejchutnější,  příchutě zkoušet.

 

 
Používáme ověření věku Adulto