Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Vyzkoušejte solné liquidy od Liqua

Nikotinová sůl je druh přirozeně se tvořícího nikotinu, který se nachází v listovém tabáku. Prostě jednoduchým, ale chemicky složitým způsobem jsou solné liquidy nejúčinnějším způsobem, jak do vašeho těla dostat potřebnou dávku nikotinu. Velký počet vaperů tvrdí, že solné liquidy přinášejí uspokojivější zážitek.

 

Proč bych měl vyzkoušet solné liquidy?

Velký pokrok ve vapingu je zaměřen na samotnou činnost. Chcete obrovské oblaka páry nebo senzační chuť? Vyzkoušejte solné liquidy Liqua. Vybrat si můžete vše od letních příchutí, až po novou vlnu příchutí, díky nimž se k nám stále vracíte za nákupem.

Slané liquidy s nikotinem jsou komplexní sloučeniny obsahující nikotin na bázi soli, obvykle méně drsný vůči vaperům, což umožňuje lepší snášenlivost e-liquidu s vyšším obsahem solí. Tento liquid je obvykle odlišný od tradičních nikotinů na bázi Free, což je běžný eLiquid, který vidíte ve větších zařízeních pro vapování.

 

Většinou se oba typy skládají ze stejného nikotinu, který se nachází v přírodním tabákovém listu, s výjimkou složení kyseliny benzoové v nikotinových solích. Obsažená kyselina benzoová snižuje hladinu pH a snižuje alkalitu, což umožňuje hladší zážitek z výparů při vyšší síle nikotinu - optimalizováno pro zařízení s nižším výkonem, jako jsou pod systémy. Nikotin na volné bázi se v těle vstřebává snadněji, takže pokud zvýšíte obsah nikotinu v základu cigaretového kouře, zvýšíte návyk na cigaretu.

Ve své přirozené formě v tabákovém listu však nikotin nepřichází ve formě na volné bázi. Nachází se jako nikotinové soli, které jsou kombinací čisté nikotinové molekuly a jiné organické sloučeniny, která propůjčuje další protony. To vytváří stabilnější formu nikotinu, který může zůstat v kontaktu v listu. Protože výrobci cigaret a nikotinu běžně používají nikotin s volnou bází, potřebují zpracovat tento přirozeně se vyskytující nikotin, aby jej proměnili ve formu volné báze. Tento druh liquidu má obvykle nižší pH a neškrábe v krku. Díky tomu si svou elektronickou cigaretu užijete mnohem více. Liquidy s nikotinovou solí jsou nejvíce vhodné pro zařízení s vyšším odporem (1ohm a více), POD systémy a styl potahování ústa-plíce, jako u klasického kouření (MTL).

Používáme ověření věku Adulto