Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Vyzkoušejte nové báze a boostery

Nikotinové báze a boostery jsou nezbytným doplňkem při vlastní výrobě liquidů pro elektronické cigarety. Seznamte se s naší rozšířenou nabídkou.

 

Vyrobte si vlastní liquidy

DIY vape juice je domácí verze maloobchodního e-liquidu. Používají se stejné přísady, ale s nekonečnou flexibilitou a přizpůsobením. Výroba domácího e-liquidu je kreativní a nákladově úsporné řešení rostoucí nejistoty kolem vapingu. Na trhu jsou levné možnosti e-liquidu, ale se zákazy příchutí navrženými po celé mapě, není jisté, zda si budete moci koupit liquidy za tři, šest, devět měsíců? Vyrobit si vlatní liqud je poměrně snadné. Potřebujete k tom mimo jiné bázi nebo booster. Jak si připravit vlastní liquid se dozvíte zde.

Co je booster

Nikotinový booster se přidává do vašich DIY přípravků (PG/VG báze bez nikotinu + aroma nebo koncentrátů) pro vaši elektronickou cigaretu. S boosterem s nikotinem můžete získat míru nikotinu, kterou si přejete, v závislosti na vašich preferencích. Nikotinový booster se má míchat v PG/VG bázi bez nikotinu. Booster s nikotinem je upraven v 10ml lahvičce v souladu se zákonem. Rozšířili jsme pro vás nabídku produktů o další sortiment. Vyberte si tak podle svých potřeb.

Co je to báze

Výroba domácího e-liquidu začíná základem připraveným k použití, který bude tvořit 80 až 90 % vaší směsi. Báze je vlastně „neutrální“ e-liquid (bez chuti) s nikotinem nebo bez něj, do kterého se přidává jedno nebo více koncentrovaných aromat. Výběr základu je důležitý, protože ovlivňuje chuť a množství páry.

Je hladká, bez parfemace a bez pachuti. Stručně řečeno, namícháte si vlastní kvalitní vape liquid zakoupený v obchodě za zlomek ceny bez kompromisů v kvalitě nebo chuti.

Používáme ověření věku Adulto