Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Vychutnejte si jedinečné příchutě Infamous

E-cigarety pomalu, ale jistě nahrazují tradiční cigarety. Toto však není nijak překvapivá informace, protože jsou nejen zdravější, ale také mnohem efektivnější a méně škodlivé pro životní prostředí. E-cigarety jsou navíc mnohem příjemnější pro pasivní kuřáky, protože jejich vůně je mírnější a nedráždí nekuřáky. Neexistovaly by však žádné e-cigarety bez liquidů. Vyzkoušet na jejich přípravu můžete například příchutě Infamous, které jistě znáte z dovolené v Chorvatsku.

 

Co jsou liquidy?

Liquidy obecně jsou kapaliny, kterými jsou elektronické cigarety doplňovány. Prodávají se v malých lahvích, obvykle 10 ml, ale najdete také větší lahve (30 ml, 50 ml atd.). Láhve jsou praktické a snadno použitelné, takže plnění e-cigaret není problematické ani pro lidi, kteří s touto formou kouření právě začínají. Každý liquid obsahuje aroma a rostlinné složky. Je k dispozici v celém spektru příchutí. Výběr je opravdu široký, takže můžete experimentovat a zkoušet stále nové a nové možnosti a přizpůsobovat je svým preferencím. Chcete-li si však vytvořit svou příchuť, není nic snazšího, než si liquid připravit sami. K dochucení pak využijte příchutě Infamous.

Příchutě Infamous

Příchutě Infamous jsou vyráběny v Chorvatsku. Pořídit si můžete jak klasickou variantu, tak Shake and Vape. Vyzkoušet můžete skutečně široké spektrum příchutí. Zkuste třeba příchuť nadýchané sušenky s pomerančem, černý rybíz, citron či kombinaci vanilkové zmrzliny a cheescake. Fantazii se meze nekladou.

 

E-cigarety jsou dobrou volbou skutečně pro každého, a to jak pro silné kuřáky, tak pro lidi, kteří dříve nekouřili klasické cigarety. E-cigarety jsou zdravější, levnější, snáze použitelné a nepoškozují životní prostředí. Je skvělý nápad ukončit škodlivou závislost na sáhnutí po standardních cigaretách pomocí jejich elektronických protějšků.

 

Nikotin najdeme v e-cigaretách, které jsou základní složkou e-cigaret, takže přechod na kouření nebude pro kuřáka drastickým krokem. Postupem času můžete snížit obsah nikotinu v oleji a pomalu přicházet na možnosti, které jich nemají. I při pobytu s tekutinami s nejvyšší koncentrací nikotinu zaručujeme, že již nebudeme inhalovat sloučeniny škodlivé pro tělo. Kapaliny jsou vyrobeny z přírodních rostlinných složek, takže při jejich spalování nevznikají žádné zdraví škodlivé sloučeniny.

Používáme ověření věku Adulto