Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Už jste ochutnali naši novinku jednorázové cigarety Nutristick? Seznamte se s nimi!

Jednorázová cigareta Nutristick to je vysoce kvalitní baterie a žádné obavy o bezpečnost a také e-liquid první třídy, příjemná chuť, která se snadno přijímá. Pokud si chcete vyzkoušet elektronické cigarety s nízkými náklady na provoz a s minimálními nároky na údržbu, pak jsou Nutristick pravou volbou.

 

S nikotinem i bez

Jednorázové cigarety Nutristick pořídíte s liquidem v mnoha příchutích a variantách. Tato jedinečná novinka v České republice je exkluzivně k dostání u nás a to s nikotinem o hodnotě 6 mg či zcela bez.

 

Jednorázová e-cigareta je řešení, které si u nás zatím příliš nezískalo oblibu. Jednorázové výrobky jsou zaměřeny hlavně na lidi, kteří hledají vybavení pro konkrétní příležitost. Jsou užitečné hlavně tehdy, když ze specifických důvodů nemůžete používat tradiční cigarety a nepotřebujete kupovat velkou sadu. Tato jednorázová cigareta vám přijde vhod tam, kde musíte být delší dobu bez cigaret, například v letadle či restauraci.


Jednorázové elektronické cigarety jsou levné, nabízejí mnoho možností chuti a jsou navrženy tak, aby byly kouření co nejblíže. Chuť je samozřejmě subjektivní. To, co mám rád, můžete nenávidět, ale většina lidí ví, jaké příchutě mají rádi, a řada Simple Nutristicks má určitě pro každého něco - od příchutí na bázi citrusů po sladké, svěží příchutě.

 

Kapacita baterie je okolo 300 mAh, vydrží vám tak až 500 potáhnutí, což odpovídá dvěma krabičkám cigaret. Jedná se tedy také o velmi úsporné řešení. Pokud jde o použití, jak dlouho jednorázové Nutristick vydrží, závisí na tom, jak často ji používáte. Pokud ji používáte jako cigaretu, což znamená, že si dáte pár šluků každou hodinu, vydrží vám několik solidních dní - možná i déle.

Používáme ověření věku Adulto