Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Triky pro vylepšení chuti vašich cigaret

Mohli bychom naplnit celý článek všemi  důvody, proč je vapování lepší než kouření. Faktem je, že vás pára nevystavuje dehtu. Existuje také skutečnost, že přechod od kouření k vapingu vám může ušetřit balík peněz. Naším oblíbeným důvodem nadřazenosti vapingu je však chuť. Tabáková cigareta nemůže chutnat jako ovocný koktejl nebo kousek tvarohového koláče, ale může to být e-liquid. Mnoho lidí začíná kouřit elektronickou cigaretu, aby se zbavili tabáku a při tom ušetřili nějaké peníze. Pokračují však ve vapingu, protože chuťové zážitky často nejsou nic jiného než neuvěřitelné.

 

Větší mraky páry nejsou vždy lepší

Naplnění místnosti obrovskými parními mraky může být hodně zábavné. Nastavení vapování subohmem neplní místnosti pouze párou; také plní vaše plíce. Dostatek produkce par napomáhá intenzivnímu uspokojení zážitku z parohmové páry. Je tu jen jeden problém: Subohmové tanky částečně vytvářejí velké mraky, protože umožňují tolik vzduchu proudit do parní cesty. E-liquid je plný chuti, ale vzduch nechutná jako nic jiného. Vdechování příliš velkého množství vzduchu je však kontraproduktivní s cílem zažít co možná nejbohatší příchuť při vapování. Zkuste mírně uzavřít límec proudění vzduchu v nádrži. Všimněte si, že zavádění méně vzduchu způsobuje, že se pára zahřeje, takže možná budete muset trochu snížit příkon zařízení, abyste to kompenzovali.

Sladidla mohou zmást chuť

Někteří lidé označují slazené e-liquidy jako rychlé občerstvení vapingového průmyslu. Sladidlo může chutnat dobře, ale může také skrývat průměrné ingredience nebo zakrývat chyby nekvalifikovaného mixéru. Pokud ochutnáváte velké množství sladidla, když vapujete, nechutnáte komplexní sloučení chutí, díky nimž je váš liquid jedinečný. Výhodou je, že si pomocí shake and vape můžete namíchat vlastní příchuť.

Vyzkoušejte liquid s nižším obsahem nikotinu

Už jste někdy vyzkoušeli nikotinovou gumu? Pokud ano, víte, že nikotin má chuť trochu podobnou chuti černého pepře a stejně jako pepř může i nikotin změnit chuť e-liquidu. Pokud jste nikotin užili nějakou dobu, je pravděpodobné, že se vám chuť líbí a že by vám chyběla. Pokud však opravdu chcete ochutnat směs příchutí v liquidu, zkuste použít tu s co nejmenším množstvím nikotinu.

Používáme ověření věku Adulto