Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

S e-cigaretou ušetříte a budete zdravější

Elektronická cigareta není jen obyčejná náhražka za běžnou cigaretu. Je zdravější, levnější, neobtěžuje okolí a je také skvělým pomocníkem tehdy, když chcete nadobro skončit s kouřením. Připravili jsme pro vás čtyři argumenty, kterými vás přesvědčíme, abyste e-cigaretu vyzkoušeli.

 

Elektronická cigareta je plnohodnotná alternativa a může tak sloužit jako 100% náhražka běžných cigaret. Z vlastních zkušeností víme, že jakmile ji vyzkoušíte, na běžné cigarety úplně zapomenete.

 

Můžete si vybrat z několika modelů i z různých příchutí. Možná vám bude chvilku trvat, než naleznete ideální kombinaci. Časem však zjistíte, že kouření e-cigarety je komfortní a jednoduché.

 

 

Elektronická cigareta je zdravější

 

Kouření cigaret vážně poškozuje zdraví. Způsobuje rakovinu plic a mnohá další závažná onemocnění. V elektronických cigaretách se nenachází žádný dehet ani jiné škodlivé chemické látky, které vznikají při spalování tabáku. E-cigarety obsahují pouze čistý nikotin a potravinářská barviva či dochucovadla, která se však běžně využívají v potravinářském průmyslu a zdraví tedy neohrožují.

 

Elektronická cigareta je levnější

 

Určitě už vás někdy potrápily zbytečné náklady, které musíte vynaložit, abyste si zakouřili. Jedna krabička cigaret stojí až 80 Kč, a pokud tuto krabičku vykouříte za den, vaše náklady se měsíčně vyšplhají přes 2000 Kč. Když kouříte e-cigaretu, tak ji využíváte opakovaně a kupujete si pouze e-liquid, tedy náplň. Kuřákovi z našeho příkladu 30ml balení vydrží na jeden měsíc a cena za něj je do 250 Kč (záleží samozřejmě na značce). Rozdíl ve výdajích je tedy markantní. Už první měsíc se vám e-cigareta vrátí zpět.

 

Elektronická cigareta neobtěžuje vaše okolí

 

Máte rodinu a malé děti? Jsou někteří vaši přátelé nekuřáci? Pak jistě víte, jaké vaše závislost způsobuje obtíže. Naštěstí elektronickou cigaretu můžete kouřit téměř kdekoliv, protože při spalování náplně se uvolňuje pouze vodní pára. Žádný kouř z e-cigarety nevychází a její kouření je tedy bezpečné i v okolí malých dětí, z nichž tak nevypěstujete potenciální kuřáky a nebudete se muset obávat, že jim způsobíte zdravotní problémy.

 

Elektronická cigareta vám pomůže přestat s kouřením

 

Chcete s kouřením konečně skončit? Díky elektronické cigaretě si můžete nikotin dávkovat a dávky tak postupně snižovat až na minimum. Nebude to jednoduché, ale bude to příjemnější než s běžnou cigaretou. Dávky nikotinu nesnížíte ze dne na den, ale celý proces zabere několik týdnů až měsíců. E-cigareta vás však vyjde levněji než nikotinové náplasti nebo jiné experimentální pokusy pro lidi, kteří chtějí přestat kouřit.

Používáme ověření věku Adulto