Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Protéká vám liquid ?

Protékající liquid je velmi častým problémem u začínajících uživatelů e-cigaret. Pokud zjistíte protékání , zaměřte se nejdříve na tyto základní věci u Vaší e-cigarety a u stylu Vašeho kouření e-cigaret a gripů.

 

U kouření e-cigaret je nutné dělat dlouhé potahy, tak aby se e-cigareta a žhavicí hlava dostatečně ochladila a je nutné dotahovat vzniklou páru, aby nevznikal na žhavicí hlavě a v kouřovodu přílišný kondenzát z páry.

V zimním období na to klást důraz ještě větší  (když mluvíte v zimním období, také Vam jde pára z úst ). A stejně tomu tak je s e-cigaretou, která ještě navíc žhaví mnohem více při vyšší teplotě a v zimě. Po sejmutí prstu z tlačítka je potřeba dotahovat vzniklou páru ven z celaromizéru.

  Vždy při manipulaci s e-cigaretou , pokud ji plníme je nutné otřít těsnící plochy. Každá neudržovaná vlhkost pomáhá k tomu, aby začala cigerta téci. Pokud je žhavicí hlava již více opotřobená, taktéž přestává mít dostatečnou funkci udržení liquidu v cleromizéru. Na spirálce se začne napalovat aroma a díky tomu vata okolo spirálky přestane udovat liquid.

Žhavicí hlava má průměrnou životnost 2-3 týdny , ale záleží jak moc silný vaper jste. Samozřejmě , čím jste silnější vaper , tím rychleji opotřebujete žhavící hlavu a zvýšíte možnost protékání liquidu.

Zároveň doporučujeme, pro lepší funkcí žhavící hlavy, vždy při její výměně zakápnot liquidem její vatu, aby nežhavila ani chvilku bez liquidu !!!

Dále je třeba vědět, že při používání žhavících hlav s odporem 0,6 ohm a více , doporučuje se liquid nebo báze s poměrem 50/50. Čím nižší odpor ve své žhavící hlavě používáte, tím hustčí liquid nebo bázi potřebujete. Kromě uvedeného poměru 50/50 můžete využívat i oblíbené poměry 30/70 a 20/80.

Zároveň berte na vědomí v kostce skutečnost , čím nižší odpor žhavící hlavy, tím více páry. Tomu uzpůsobte hustotu báze a liquidu, aby nedocházelo k jeho protékání.

 

Používáme ověření věku Adulto