Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Proč zvolit grip místo elektronické cigarety

Gripy jsou speciální kategorií elektronických cigaret. Ačkoliv "grip" je velmi obecný termín, který nás může zavést do mnoha oborů a často může značit pouze obyčejný držák, v oblasti e-cigaret funguje samostatně. U nás na e-shopu máte na výběr z celé řady gripů od mnoha prověřených výrobců. Nabízíme jak gripy, tak i e-cigarety, takže si jejich vlastnosti můžete porovnat. My jsme pro vás zatím připravili článek, s pomocí kterého si uděláte snazší představu o tom, zda je pro vás vhodnější grip nebo jestli vám stačí jen e-cigareta.

 

Elektronická cigareta není jen jedna

 

I samotné elektronické cigarety se rozdělují do dvou kategorií. Zakoupíte je jako jednorázové, se kterými nemusíte nic řešit. Již obsahují liquid a mají pouze baterii s omezenou životností. Jakmile cigaretu dokouříte, tak ji vyhodíte a vezme novou.

 

Běžné e-cigarety se dají nabíjet a doplňovat. Jejich funkce jsou ale celkem omezené. Pokud vám nevyhovuje výdrž e-cigaret nebo byste rádi vyzkoušeli další funkce, co mohou i umocnit požitek z kouření, tak by pro vás mohly být zajímavé právě gripy.

 

Grip jako alternativa k e-cigaretě

 

Gripy jsou vlastně větší a silnější e-cigarety. Mají spoustu pokročilých funkcí, lze na ně nasadit větší clearomizer nebo regulovat výkon baterie. U běžné e-cigarety se vám může stát, že budete popotahovat na prázdno. To vám s gripem nehrozí.

 

Nemusíte ho tak často nabíjet ani do něj každodenně doplňovat liquid. Několik dnů tak pohodlně vydrží fungovat bez vaší asistence. Článkové baterie v gripech mají poměrně vysokou kapacitu. Navíc jim lze individuálně nastavit vyšší výkon či napětí. Vybrané modely také disponují dětskou pojistkou.

 

Nejznámější výrobci gripů

 

Stejné značky vyrábějí gripy i elektronické cigarety. Jedná se o trošku jiný systém a výrobci se tak snaží uspokojit požadavky široké skupiny zákazníků.

 

Mezi ty přední patří například společnost Joyetech, která u svých gripů nabízí možnost uzamčení, změny napětí baterie a tedy i vyšší výdrž. Značka Smoktech umožňuje změnu napětí i výkonu a veškeré informace se vám zobrazí na praktickém displeji.

 

Nesmíme zapomenout ani na moderní gripy od výrobce Innokin, které mají netradiční design se zabudovanou velkokapacitní baterií. Výhodná je též ochrana proti velkému vybití nebo naopak neúměrnému nabití. Napájení z USB je u gripů dnes již standardem.

 

Bližší informace spolu s aktuální nabídkou gripů naleznete přímo v našem e-shopu, kde jsou produkty uspořádané do přehledných kategorií podle značek.

Používáme ověření věku Adulto