Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Příručka pro začátečníky k Shake and Vape příchutím

Vaping se stal populární rozptýlení pro mnoho kuřáků. Někteří se rozhodnou začít vapovat, protože prostě nechtějí rizika spojená s kouřením, ale hledají uklidňující zvyk. Ostatní si však užijí nesčetných chutí, které si můžete vybrat nebo vytvořit a zároveň získat požadované množství nikotinu. Ať už je váš důvod jakýkoliv, proč chcete vyzvednout e-cigaretu, je nezbytné pochopit základy užívání Shake and Vape.

 

Shake and Vape

Shake and Vape příchutě jsou všechny uváděny na trh jako připravené k promíchání a poté použití, aniž by bylo nutné zrání. To znamená, že můžete míchat svůj oblíbený recept a vapovat během několika minut. Nicméně, někteří našli výhodu ve zrání.


Proč třepat eLiquid?

Všechno je to věda. Molekuly v liquidu jsou v pohybu i v případě, kdy je již usazený. Pohyb pomalu způsobuje, že se větší molekuly oddělují od menších, což může mít za následek různé koncentrace příchutí nebo nikotinu na různých úrovních v láhvi, a některé se mohou dokonce proměnit v plyn a kapsu ukrýt se ve vzduchové kapse nahoře. Třepáním rozdělujete všechny molekuly a získáte konzistentní zkušenosti.

Shake a Vape e-liquid recepty

Existuje tolik příchutí Shake and vape, že by bylo těžké vyzkoušet je všechny, stejně jako všechny kombinace, které můžete udělat z nich. Můžete najít celou řadu receptů, které ostatní vapeři vytvořili a zjistili, že dávají dobrou chuť a skvělý pocit nebo vzhled. Nicméně, můžete vždy experimentovat s výrobou vlastních kombinací chuti a vytvořit tak dokonalý zážitek. Recepty obvykle vyžadují, aby složky byly měřeny v mg nebo ml. Můžete dokonce získat recept, který dává procenta, pak si vše spočítáte podle sebe.

Vaping ve srovnání s kouřením

Vaping je mnohem zdravější než kouření a jedna studie, kterou provedla Public Health England (PHE), zjistila, že je až o 95% méně škodlivá. Protože vdechujete výpary a nic se nespálí, je to také mnohem lepší pro životní prostředí. Jsou zde další výhody v tom, že si můžete vybrat chuť, kterou si přejete, ne vonící jako cigaretový kouř a užívat si silných vizuálních obrazů, které jsou spojeny s vapingem.

 

SAV

Používáme ověření věku Adulto