Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Ochutnejte nové německé příchutě ArtVap

Značka ArtVap jsou příchutě německého výrobce Expran. Základní řada příchutí vychází v poměru 50PG/50VG a 30PG/70VG. Balení je v nabídce 100ml. Tyto příchutě je vhodné nechat po dobu 5 dní uležet.

 

Řada nových příchutí v naší nabídce

Příchutě ArtVap do liquidu u nás zakoupíte: Aloe, Apple banana, Apple mint, Berry mix, Crazy rapsberry a mnoho dalších. Vybrat si můžete dle svých preferencí. Doporučené ředění je 2-5 % v závislosti na obsahu VG v bázi. Připravit si vlastní liquid je velmi snadné. Návod najdete zde.

Jak si vybrat příchuť do liquidu?

Jedním z nejlepších způsobů, jak začít s výběrem příchutě do elektronické cigarety, která se vám bude opravdu líbit, je zvážit, jaké typy příchutí již preferujete. Existuje dostatečně široký výběr příchutí vape, aby pokryl všechny různé typy chuťových pohárků. A náš internetový obchod má širokou škálu, ze které si můžete vybrat. Nejprve zvažte, zda chcete e-liquid, který je sladký nebo kyselý. Nebo se možná budete chtít opřít o něco, co je více s příchutí tabáku nebo mentolu. Jakmile budete mít základní představu o tom, jaký typ příchuti hledáte, mělo by být snazší zacílit na konkrétní výběr. Vyberte si jednu nebo více příchutí.

Dalším úhlem pohledu, ze kterého lze vycházet, je rozhodnout se, zda byste chtěli příchuť vape, která má v podstatě jednu příchuť, nebo jestli dáváte přednost té s více než jednou kombinací příchutí. Výběr jedné příchutě může být pro vás, pokud chcete začít se základní, předvídatelnou příchutí. A pokud chcete být kreativní a zažít jedinečné chutě, možná budete chtít vyzkoušet e-liquid s více příchutěmi. Některé z nejlepších příchutí vape šťávy byly vyrobeny na míru nebo vytvořeny lidmi se zajímavými preferencemi chuťových pohárků. V případě, že nechcete mít s e-cigaretou žádnou práci, zvolte si jednorázovou e-cigaretu.

 

Používáme ověření věku Adulto