Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Ochutnejte nové liquidy Way to Vape

Liquidy značky Way to Vape jsou liquidy české výroby. Obsahují vyvážený poměr 50PG/50VG. Jaké mají další výhody?

 

Way to Vape

Jaký liquid byste si měli vybrat? Pokud hledáte zajímavý liquid pro vaši elektronickou cigaretu, bude fungovat jakákoliv příchuť od Way to Vape. Pokud vám záleží na skvělé chuti, jsou díky vyváženému poměru PG a VG skvělou volbou. Jedná se o e-liquidy české výroby s vysokou kvalitou použitých surovin i samotného zpracování.

Liquid 50/50 bude vhodný pro použití s většinou sad elektronických cigaret, tanků a cívek. Od nejmenších podů po high-endové MTL, či DL atomizéry. Pokud je však odpor vaší cívky nižší než 0,4 ohmu, doporučujeme zvolit kapalinu s vyšším VG.

PG - Propylenglykol (PG) – Jedná se o laboratorní kapalinu, kterou FDA obecně považuje za bezpečnou v potravinách, lécích a kosmetice.

VG - Glycerin – Tekutý glycerin bez zápachu a barvy má mírně nasládlou chuť. Stejně jako PG je obecně považován za bezpečný. Nachází se v mnoha produktech, včetně potravin a léků, a to jak léků na předpis, tak volně prodejných.

Jaké příchutě?

Way to Vape nabízí jak ovocné, tak sladké a nápojové příchutě či tabákové. Vyberete si tak podle svých chutí a nálady, samozřejmostí jsou varianty s různým množstvím nikotinu i beznikotinové. Vybrat si můžete příchutě jako je nakyslé zelené jablko, vape berry mix a mnoho dalších. Dodávají se v 10 ml lahvičkách. Výhodou je možnost okamžitého použití do elektronického zařízení.

E-liquidy mohou obsahovat nikotin, stejně jako propylenglykol, rostlinný glycerin nebo glycerol, další chemikálie (včetně těch, které se používají k vytváření příchutí) a v některých případech i vodu.

Používáme ověření věku Adulto