Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Nuso Purple – ucítíte chuť šťavnatých borůvek

Náplně do přístrojů Heat not burn mohou mít různé podoby. Heat not burn jsou výrobky nespalující teplo, také známé jako zahřívané tabákové výrobky, pouze zahřívají tabák. Zahřívaný tabák se od běžné cigarety liší tím, že je ohříván odpovídajícím zařízením.

 

Žár dosahuje asi 300 stupňů, což znamená, že nedochází k hoření, ale zahřívání tabáku. Díky tomu nevzniká žádný kouř, ale pára. A protože tabák nehoří, hladiny škodlivých chemikálií jsou výrazně sníženy ve srovnání s cigaretovým kouřem. Vyzkoušejte naše novinky.

Zahřívané tabákové výrobky jsou takové produkty, které produkují aerosoly obsahující nikotin a další chemikálie ze samostatného zdroje (např. elektrický, aerosol, uhlík), které uživatelé vdechují ústy. HTP pak napodobuje chování kouření klasických cigaret a některé využívají speciálně navržené cigarety obsahující tabák k zahřívání.

Náplně Nuso Purple - borůvkové a ty další

Ohromující chuť sladkých borůvek a jemného mentolu, který skvěle podtrhne celkové aroma. Tabákové tyčinky Nuso jsou vhodné pro všechna topná zařízení. Nuso tyčinky jsou nejlepší alternativou k modernímu vapování, bez nepříjemného kouře, pálení, nechutného zápachu. Stejně jako mají výrazně nižší obsah karcinogenů ve srovnání s tradičními cigaretami.

Z kolekce Nuso si můžete vybrat například NUSO PURPLE. Příchuť s jedinečnou vůní a chutí borůvek, která vás přenese v představách do dětství, kdy jste chodili trhat borůvky na koláč.

Nuso purple má tyto parametry:

  • Příchuť: chuť čistého tabáku s příchutí mentolu a borůvek

  • Tabákové tyčinky Nuso jsou vhodné pro všechna topná zařízení.

  • Značka: Nuso

  • Typ kouření: nízká odolnost proti bafnutí

  • Počet balení: 10 balení

  • Počet cigaret: 200 cigaret (20 cigaret v balení)

  • Kompatibilní se všemi topnými zařízeními jako: E10, ISOMOD a IQOS Nikotin: 5 %

Používáme ověření věku Adulto