Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Nuso – kapsle pro Heat Not Burn zařízení

Odhaduje se, že téměř miliarda lidí na světě kouří cigarety. Není divu, že i v této oblasti našeho života hledají místo pro sebe tvůrci nových technologií, kteří chtějí učinit užívání tabáku pohodlnějším a bezpečnějším - nejen pro kuřáky, ale i pro ostatní kolem. Novinkou jsou na českém trhu Nuso kapsle pro zařízení na zahřívaný tabák.

 

Nejoblíbenější náhrada za klasické cigarety

Nejoblíbenější „náhradou“ tradičních cigaret jsou e-cigarety v různých podobách. Mezi nejčastěji používané najdeme tzv odpařovače. Jedná se o zařízení sloužící k ohřevu speciálních kapalin - tedy kapalných inhalačních roztoků, obvykle sestávajících z propylenglykolu, glycerinu, příchutí a nikotinu v různých koncentracích. Do těchto zařízení se používají klasické liquidy.

Další, neméně oblíbenou technologií jsou zařízení fungující na bázi Heat Control nebo Heat Not Burn (zahřívání, nespalování). Tato zařízení namísto spalování tabáku (jak je tomu u klasických cigaret) jej pouze zahřívají. Vyrobený aerosol obsahuje nikotin a podle výzkumu vědců v průměru z 90-95 procent. méně škodlivých látek než cigaretový kouř. Když si kuřák zapálí cigaretu, tabák se spaluje při teplotách nad 800 stupňů Celsia, vzniká kouř, popel a do ovzduší se uvolňuje nebezpečný dehet. V zařízeních HNB, jako je IQOS, se tabák zahřívá na teplotu kolem 300-350 stupňů Celsia a uvolňuje nikotin, aniž by se tabák spálil.

Vyzkoušejte kapsle Nuso

Novinkou na trhu jsou kapsle Nuso, které jsou určeny právě pro zařízení Heat Not Burn. Zařízení tohoto typu, stejně jako e-cigarety, neprodukují nepříjemný kouř, pouze aerosol. Není zde ani popel a nedopalek cigarety zbylý po spálení ve speciální komoře, žádné uhlíky - takže nehrozí, že vhozený do odpadkového koše zapálí. Nuso pořídíte u nás v mnoha variantách a za super nízké ceny. Vybrat si můžete například borůvkovou nebo klasickou tabákovou příchuť podtrženou mentolovým podtónem.

Používáme ověření věku Adulto