Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Nikotinová báze a nikotinový booster

Nikotinová báze a nikotinový booster jsou pojmy, které každý vaper zná. Jak si vybrat správný typ? To se dozvíte v našem dnešním článku.

 

Nikotinová báze a booster

Základny e-cigaret se používají k vytváření vlastních liquidů. Obsahují nikotin, můžete je smíchat s aromaty dle vlastního výběru, díky čemuž dosáhnete personalizovaného liquidu, který splní očekávání těch nejnáročnějších vaperů. Hledáte kvalitní nikotinové báze do elektronických cigaret ? Jste na velmi dobrém místě!

 

V internetovém obchodě kvalitnikoureni.cz najdete široký výběr bází a boosterů se 3 – 20 mg nikotinu. V kombinaci s oblíbeným exotickým příchutěmi vytváří vysoce kvalitní tekutinu, která vlivem teploty přechází do těkavého skupenství (mlhy) a uživatel ji může pouze inhalovat. Stačí spojit dvě ingredience a můžete si vychutnat vysoce kvalitní tekutinu s aromatickou příchutí podle svého gusta.

 

V našem eshopu jsme vytvořili nabídku bázi pro lidi, kteří začínají s e-cigaretami, ale i pro ty, kteří elektronické cigarety používají již delší dobu. Naše báze jsou vyrobeny z vysoce kvalitních látek. Neobsahují sloučeniny škodlivé pro zdraví. Navíc jsou k dispozici za atraktivní cenu a v estetickém a funkčním balení. Booster je neochucená báze s vysokým obsahem nikotinu pro obohacení beznikotinové báze nikotinem. Náš profesionální tým vám pomůže vybrat nejvhodnější bázi šitou na míru vašim potřebám a očekáváním. Stačí nás kontaktovat.

 

E-cigarety jsou stále oblíbenější zařízení, která jsou mnohem zdravější alternativou klasických cigaret, a která využívá stále více lidí. Vyplatí se je vybrat jako alternativu k tradičním cigaretám. Stojí za to se pro ně rozhodnout a sáhnout po profesionálních bázích a boosterech, které vám pomohou vytvořit ty nejkvalitnější liquidy.

Používáme ověření věku Adulto