Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Nick One cigarety mají řadu výhod

Vychutnat si Nick One cigarety totiž můžete jak bez nabíjení, tak bez nutnosti dolévat liquid. E-cigarety jsou chytrá zařízení, která odstraňují mnoho nevýhod spojených s kouřením. Především mluvíme o absenci nepříjemných pachů a dehtu. Mohou být nápomocné při odvykání kouření, i když to samozřejmě nikdo nezaručí, protože to závisí na samotném kuřákovi.

 

Výhody Nick One cigarety

Připomínáme, že e-cigarety nejsou hračka a jsou určeny dospělým. Nelze říci, že jsou e-cigarety Nick One „zdravější“, ale jsou méně škodlivé než kouření klasického tabáku (neobsahují žádné dehtové látky) - a rozhodně méně zatěžují díky absenci nepříjemného zápachu. Zastánci tohoto řešení také zdůrazňují, že používání elektronické cigarety je pro peněženku méně zatěžující než kouření.

Většina jednorázových vapek nevydrží tak dlouho, ale některé modely Nick One běží na baterii 210 mAh a jsou dodávány s 1,3 ml 50mg liquidové soli. To znamená, že máte více než dost síly, abyste vydrželi několik solidních dní, tedy až 500 potáhnutí. Pokud jde o použití, jak dlouho jednorázová cigareta vydrží, závisí na tom, jak často ji používáte. Pokud ji používáte jako cigaretu, což znamená, že si dáte pár šluků každou hodinu, vydrží vám několik dní, možná i déle. A protože jednorázové vaporizéry Nick One jsou aktivovány dechem, nemusíte se starat o tlačítka, náplně ani nic podobného. Stačí vybalit vape, vložit ji do úst a přetáhnout. To je doslova všechno. Jednoduché, že? Jednoduché elektronické cigarety Nick One jsou také extrémně snadno přenosné. Hodíte si je do horní kapsy košile, riflí nebo tašky. Obvykle si můžete nechat pár v autě pro případ, že byste při jízdě někam zapomněli druhou elektronku. Ať tak či onak, samotné zařízení neváží téměř nic a nezabírá žádné místo.

Proč kouřit jednorázové cigarety Nick One:

  • jsou levné

  • mají dobrou chuť

  • fungují jako klasická cigareta

  • mají velmi jednoduché použití

Používáme ověření věku Adulto