Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Nejlepší recepty na shake and vape příchutě (1. část)

Receptů na nejrůznější shake and vape příchutě je skutečně hodně. Jistě, že je dobré použít hotové příchutě hned, ale rozhodně to nebude bolet, když počkáte 24 hodin nebo 2 týdny než dokonale uzraje. Jen málo receptů není lepší poté, co mají šanci stárnout a homogenizovat. Existuje krátký seznam příchutí, které lze použít okamžitě a mnohem delší seznam příchutí, které potřebují čas, aby se vyvinuly nebo uvolnily své lahodné tóny.

 

Je frustrující něco smíchat a začít vapovat, jen když se ocitnete ponoření do blaženosti, když teprve poslední 2 ml dosáhne svého plného potenciálu. A pak musíte znovu promíchat větší láhev a tentokrát si určitě počkáte, než si vychutnáte svou elektronickou cigaretu. Ve většině případů nejlepší výsledky vyžadují určitou trpělivost, ale na to nikdo nemá čas. Přinášíme několik receptů na shake and vape, kterými se můžete pobavit, zatímco budete čekat, až se vaše ovocné, tabákové či sladké chutě liquidů rozvinou a uzrají.

Jaké jsou klíčové komponenty shake and vape?

  • Typické jsou ovocné příchutě, protože bez přílišných hlubin jsou špičkovými tóny s lehkými těkavými látkami, které mají tendenci se rychle homogenizovat.

  • Vyšší poměr PG se hodí k rychlejší směsi v tom smyslu, že je o něco snadnější třepat (kvůli viskozitě) a PG je lepší nosič chutí. 60/40 VG / PG je IMO ideálním poměrem S&V.

  • Jednoduchost nebo K.I.S.S. protože čím méně budete mixovat, tím menší je šance na to, abyste došlo k přetížení příchutí, které obsahují věci jako ethyl maltol nebo překrývající se těkavé látky, které způsobí ztlumení.

  • A nakonec snižte své očekávání, protože podle našich zkušeností neexistuje žádný mix, který by byl stejně dobrý ihned po zamíchání, jako když je čas na přímé použití.

Používáme ověření věku Adulto