Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Náhrada za mentolové cigarety: jednorázová elektronická cigareta s příchutí mentolu

Cigarety s mentolovou příchutí jsou od května 2020 zakázány. Vy však nemusíte zoufat, protože se nabízí skvělá alternativa v podobě jednorázových elektronických cigaret s mentolovou příchutí, které zakázány nejsou.

 

Alternativa k mentolovým cigaretám a nový zákaz

20. května tohoto roku vstoupil v platnost zákaz prodeje mentolových cigaret - včetně těch, které mají kapsli s příchutí. Nový zákon vyplývá z provádění směrnice EU a je dalším omezením uloženým evropskou unií na silný trh tabákových výrobků v Česku, Polsku, na Slovensku i v dalších zemích. Alternativa k mentolovým cigaretám však existuje. Jedná se o ohřívače tabáku, které podle zákona stále mohou mít chuť a aroma mentolu.

Kuřáci, kteří milují mentol, se mohou spolehnout na nové řešení. Na trhu se již objevila náhrada mentolových cigaret. Pořídit si můžete jednorázové elektronické cigarety, které mají chuť mentolu a také příchuť jahody či borůvky. Nové řešení je také méně zdraví škodlivé než tradiční cigarety.

V obchodech již existuje poměrně málo možností nahrazení mentolových cigaret a jejich použití není v žádném případě komplikované ani drahé (v konečném důsledku není dražší než standardní cigarety). E-cigarety jsou založeny na ohřevu speciálních kapalin (liquidů), zatímco v případě ohřívačů, jako je IQOS, jejich náplně obsahují skutečný tabák. Podle vědeckého výzkumu emitují mnohem méně škodlivých látek ve srovnání s tradičními cigaretami.

Jednorázové e-cigarety jsou stejně populární jako klasické elektronické cigarety, ale nemají baterii a pracují, dokud se nevyčerpají. Po zakoupení zařízení budou jediným fixním výdajem liquidy, ale jedna láhvička vám vystačí na přibližně 1 měsíc používání. Kvalitní jednorázové cigarety s příchutí mentolu pořídíte rovněž za velmi výhodné ceny. Vydrží vám zhruba 250 potažení - tedy více než 25 klasických cigaret.

 

Používáme ověření věku Adulto