Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Multipacky vám usnadní výrobu liquidů

Pod značkou ArtVap se skrývají multipacky známého výrobce Expran. Multipacky obsahují vše potřebné pro výrobu báze.

 

Potěší vás snadné použití

Proč si pořídit zrovna Multipacky ArtVap? V první řadě vás potěší snadné použití. V balení najdete prázdnou 500 ml lahvičku, do které smícháte obsah balení. Pak už jen přidáte oblíbenou příchuť, vše smícháte, necháte uzrát a báze je hotová.

Vyrobit si oblíbený liquid nikdy nebylo jednodušší. V naší nabídce najdete jak nikotinové, tak beznikotinové multipacky. Vybrat si můžete balení s poměrem 50PG/50VG a 30PG/70VG a obsahem nikotinu 4mg, 6mg, 12mg a 18mg v ovocných, sladkých i tabákových příchutích.

Co jsou vlastně báze?

Chcete si vytvořit vlastní tekutinu, která bude dokonale přizpůsobena vašim chutím? Longfilly a premixy jsou jednoduchý způsob, jak toho dosáhnout – musíte také vybavit základ. V našem obchodě najdete nejkvalitnější báze bez nikotinu i s nikotinem, které vám pomohou připravit ten správný liquid.

Báze pro elektronické cigarety jsou speciální liquidy, díky kterým je možné si tekutiny připravit svépomocí. Jejich smíchání ve správném poměru s vůní je velmi jednoduché. Výrobci premixů a dalších produktů tohoto typu často nechávají v láhvi volný prostor, aby umožnili pohodlné doplňování správným množstvím báze. Díky tomu není problém připravit si vlastní liquid, a to jak při použití premixů a longfillů, tak i samotných aromat. Po vložení surovin do finální nádoby směs protřepejte, aby se všechny látky pořádně spojily.

Tekuté báze jsou dostupné v mnoha variantách, které se liší mimo jiné obsahem nikotinu a dalšími parametry. Jsou bez zápachu a chuti, takže si můžete naplno užít předností vybraného aroma. V obchodě kvalitnikoureni.cz najdete osvědčené, bezpečné základy vyrobené z těch nejkvalitnějších surovin.

Používáme ověření věku Adulto