Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Liquidy Joytech novinka Joytech TOP

Společnost Joytech je světovým výrobcem liquidů a dalšího sortimentu pro vapování. Nyní přišla na trh s další novinkou Joytech Top.

 

Kdo je Joytech?

Společnost Joyetech byla založena v roce 2008 se sídlem v Shenzhenu v Číně a několika továrnami po celé jihovýchodní Číně. Jako jeden z největších výrobců parních zařízení na světě viděli vedení společnosti Joyetech důležitost budování vysoce talentovaných týmů inženýrů, designérů a řízení výroby, aby bylo možné vytvářet produkty nejvyšší kvality. Joyetech jako celek věnuje nesmírné zdroje do výzkumu a vývoje nových technologií, materiálové vědy a designu spotřebitelských produktů. Právě tato oddanost evoluci učinila Joyetech za posledních 10 let lídrem v oblasti vesmíru a přispěla do tohoto odvětví mnoha standardizovanými technologiemi a inovacemi.

Joyetech inovativně představil technologii WideWickTM, která se vyznačuje komplexní strukturou nasávání e-liquidu, vyváženým ohřevem a systémem rychlého opětovného knotu. Vytříbený zážitek z vapingu je tak zaručen.

Dopřejte si Joytech Top

Joytech TOP jsou exkluzivní náplně do elektronických cigaret, které se vyznačují vysokou kvalitou. Na výběr v eshopu najdete z mnoha čistých a přirozených příchutí, které můžete libovolně kombinovat. Stejně tak je k dispozici také široká nabídka různých intenzit nikotinu. Vyberou si zde i ti nejnáročnější kuřáci elektronických cigaret. Značka Joyetech je samozřejmě certifikovaná a její produkty jsou vhodné pro český trh. Kouření těchto náplní vám přinese srovnatelný požitek jako běžná cigareta.

Vaping je méně škodlivý než kouření, ale stále není bezpečný. E-cigarety zahřívají nikotin (extrahovaný z tabáku), příchutě a další chemikálie, aby vytvořily aerosol, který vdechujete. Běžné tabákové cigarety obsahují 7000 chemikálií, z nichž mnohé jsou toxické.

Používáme ověření věku Adulto