Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Jednorázové cigarety Nutristick – nová móda?

Jednorázové e-cigarety jsou AIO (all-in-one) zařízení určená k jednorázovému použití. Když dojde kapalina nebo dojde baterie, vyhoďte ji a použijte novou. Zdá se, že jsou skvělou volbou pro lidi, kteří se snaží přestat kouřit a hledají vhodnou alternativu k analogovým cigaretám.

 

Kolik času vydrží jednorázová cigareta?

Jednorázová baterie se nabije a náplň se naplní kapalinou se specifickou silou nikotinu. Ohřívač je také již nainstalován. Neexistuje žádný nabíjecí port, žádný ohřívač, který je třeba vyměnit, žádné doplňování kapaliny, dokonce ani tlačítko! Vyjměte jednorázový z krabice a vapujte. Vyzkoušejte jednorázové cigarety Nutristick, které nabízí celou řadu příchutí.

 

Jak dlouho jednorázová e-cigareta vydrží, závisí na třech faktorech: množství tekutiny, kapacitě baterie a způsobu vapování. Množství tekutiny se obvykle pohybuje kolem 1,2 - 2ml a kapacita baterie nepřesahuje 800mAh. Na obalech výrobci často uvádějí zaokrouhlený počet šluků, které lze získat. Pro lidi, kteří tahají silněji a hlouběji, bude tato hodnota o něco nižší než u MTLerů.

 

Pro koho jsou jednorázové cigarety vhodné?

Jednorázové cigarety jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají nejjednodušší zařízení. Zklamáni nebudou ani kuřáci, kteří chtějí vyzkoušet alternativní způsoby dodávání nikotinu do těla. Jsou situace, kdy i vapeři používající špičkové, sofistikované e-cigarety budou chtít použít jednorázové cigarety, jako je párty nebo výlet na dovolenou. Jednorázovky se snadno vejdou do kapsy a jsou dobrou náhradou, když bojujete s vybitou baterií, spáleným topením nebo bez tekutiny.

Výhody jednorázových e-cigaret Nutristick

Jak už to tak bývá, v případě jednorázových e-cigaret najdeme mnoho výhod.

Výhody:



  • nejjednodušší způsob vapování,

  • žádná uživatelská služba,

  • malá velikost,

  • velké množství příchutí

Používáme ověření věku Adulto