Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Jednorázové cigarety Nick Touch Salt: další novinka na českém trhu

Výrobce jednorázových cigaret Nick přináší další novinku v podobě jednorázové elektronické cigarety se solným liquidem. Jednorázové elektronické cigarety Nick Touch Salt mají zamykací tlačítko a vydrží vám na zhruba 400 potáhnutí. Vybrat si můžete hned z několika příchutí. Každá obsahuje 10 mg nikotinu.

 

Co je solný liquid?

Nikotinová sůl je druh přirozeně se tvořícího nikotinu, který se nachází v listovém tabáku. Obecně jednoduchým, ale chemicky složitým způsobem jsou solné liquidy nejúčinnějším způsobem, jak do vašeho těla dostat nikotin. Velký počet vaperů uvádí, že nikotinové soli přinášejí uspokojivější zážitek, a že e-liquid s nikotinovou solí je snadnější vdechovat díky jeho biokompatibilitě. Uživatelé uvádějí sníženou tvrdost v krku a jsou schopni používat silnější tekutiny, přičemž pro každé vapování přijímají více nikotinu. Mnoho uživatelů zařízení s nižším výkonem začalo využívat tyto solné liquidy s radostí.


Co je nikotinová sůl?

Klasický nikotin je také známý jako nikotin „na volné bázi“. Nikotinová sůl je druh nikotinu nacházející se v listech tabáku. Soli obsahují nejen nikotin, ale i různé další organické složky. Nikotinová sůl je sloučenina, kde je nikotin vázán na jiné chemikálie. To není případ nikotinu na volné bázi. Byly provedeny studie, které naznačují, že soli nikotinu byly účinnější při dodávání nikotinu uživatelům. Přidání kyseliny benzoové do nikotinových solí snižuje pH, což znamená, že vapování není tak náročné pro váš organismus.

 

Používáme ověření věku Adulto