Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Jednorázové cigarety Nasty Fix - maximum nikotínu

Jednorázové elektronické cigarety Nasty Fix jsou vyráběny v Malajsii. Disponují baterii o kapacitě 280mAh a vestavěnou cartridgí o objemu 1,3 ml a také maximální dávkou nikotinu. Proč si vybrat právě tyto jednorázové elektronické cigarety?

 

Nasty Fix Juice – řada oblíbených příchutí

Elektronická cigareta Nasty Fix vám přinese mnoho oblíbených příchutí. Pořídit si můžete příchutě jako je grep, černý rybíz, mango či kombinaci ananasu a sody. Pro ty, kdo se chtějí sladkým chutím vyhnout, nechybí ani varianta Pure Tobacco.

Jednorázové vapovací zařízení Nasty Fix Pure Tobacco je předplněná jednorázová elektronická cigareta od Nasty Juice. Tato snadno použitelná pod zařízení, napájená vestavěnou baterií 280 mAh, je ideální pro vapery všech úrovní zkušeností, zejména pro ty, kteří postupně s kouřením hodlají přestat. Zařízení Nasty Fix poskytuje maximální nízkou údržbu a je předem naplněno 20mg solí nikotinové směsi a dodává přibližně 300 vstřiků.

Proč jsou Nasty Fix lepší než klasická cigareta?

V dnešní době si stále více lidí vybírá spíše elektronické cigarety než ty klasické. Obecně se uznává, že vaping je výrazně bezpečnější ve srovnání s kouřením, a to jak u kuřáků, tak u lidí v jejich okolí.

Žádné žluté zuby

Je známo, že klasické cigarety nejen vystavují naše vnitřní orgány riziku vážných zdravotních problémů, ale mají také nepříznivý vliv na náš úsměv. Běžné cigarety obsahují toxické chemikálie, které způsobují skvrny na zubech. Ještě horší je, že tyto skvrny nelze snadno vyčistit. Naproti tomu, pokud kouříte elektronické cigarety Nasty Fix, nebudete mít žádné skvrny. Jinými slovy, kvůli jejich kouření nemusíte příliš často navštěvovat zubaře.

Neohrožujete nekuřáky

Moderní způsob kouření nedává lidem kolem kuřáků riziko vážných zdravotních problémů, včetně dýchacích potíží, jako je rakovina plic. Proto je vaping (nejen) jednorázových elektronických cigaret společensky přijatelný. Kromě toho je pravděpodobné, že tam kde je kouření zakázané, vám mohou dovolit vapování. Samozřejmě byste se měli předem zeptat personálu.

Používáme ověření věku Adulto