Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Jednorázové cigarety jsou stále oblíbenější

Elektronické cigarety si získaly širokou popularitu, která za posledních několik let raketově vzrostla. Je to jedna z nejúčinnějších metod, jak se zbavit špatné závislosti na kouření. Použitím takového zařízení místo běžné cigarety uživatel rychle zapomene na závislost na tabáku, protože gadget zcela napodobuje proces kouření.

 

Jednorázové elektronické cigarety

V prodeji jsou různá zařízení od malých po velké, které buď produkují málo páry, nebo vytvářejí obří mraky. Můžete si koupit malé, velké, designové, mechanické e-cigarety. Elektronická zařízení jsou tak rozmanitá, že trh s vapingy může uspokojit všechny chutě. Mnoho potenciálních kupců si však klade otázku, zda vaping pomůže zbavit se závislosti na tabáku. V případě pochybností doporučujeme vyzkoušet jednorázové e-cigarety.

Vlastnosti jednorázového zařízení

Jednorázový vaporizér vypadá jako známá jednorázová e-cigareta. Zařízení je z výroby naplněno kapalinou a nelze jej znovu naplnit. Složky směsi jsou:
Rostlinný glycerin; Propylenglykol; V závislosti na výrobci může být do směsi přidáno malé množství destilované vody. Některé modely obsahují nikotin, zatímco jiné jsou dodávány bez něj. Posledně jmenované jsou relevantní pro uživatele, kteří se rozhodli úplně přestat kouřit i nikotin.

Cena jednorázového gadgetu je nižší než cena krabičky cigaret. Takové protikuřácké opatření si tedy může dovolit každý. Za plnohodnotný box mod a atomizér není potřeba dávat peníze. Mnohem jednodušší je vyzkoušet si vapování na levném zařízení a rozhodnout se, zda své peníze utratíte za plnohodnotnou elektronickou cigaretu.

Výhody:

  • Miniaturní model, který nevyžaduje úsilí a čas na údržbu;

  • Maximální podobnost s analogovou cigaretou;

  • Nevyžaduje nabíjení.

  • Po vybití baterie lze výrobek zlikvidovat běžným způsobem;

  • Velký výběr příchutí: ovoce, mentol, tabák, bez nikotín a další;

  • Nemusíte s sebou nosit láhev s liquidem - zařízení nevyžaduje doplňování paliva.

  • Jeden kus vystačí na 300-650 šluků v závislosti na modelu, ceně a výrobci. To je ekvivalentní jedné až 3 krabiček cigaret;

Nevýhody:

  • Deklarovaná kapacita a množství tekutiny ne vždy odpovídají skutečnosti, proto je lepší kupovat zařízení od důvěryhodných výrobců.

Používáme ověření věku Adulto