Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Jednorázová elektronická cigareta

Jednorázová cigareta je e-cigareta, která je připravena k vapování a je vyhozena, jakmile dojde nebo se vyčerpá. Většina běžných elektronických cigaret musí být znovu naplněna, buď doplněním liquidu do clearomizéru nebo výměnou nádrže. Jednorázové cigarety jsou však jiné. Jednorázové použití je určeno k použití a vyhození, jakmile e-liquid zaschne. Nemusejí být doplňovány a používány znovu. Jednoduše je použijte a zlikvidujte je.

 

Jak mohu použít jednorázovou e-cigaretu?

Jednorázové cigarety většinou nemají tlačítko pro aktivaci topného článku a pracují podobně jako u jiných elektronických systémů s uzavřeným systémem. Čidlo uvnitř náústku detekuje, kdy je používáno, tím se zapne ohřívací cívka, která produkuje páru. Cigaretu zapnete několika krátkými potahy, než začnete potahovat déle než 2-3 sekundy.

Každý jednorázový model přichází s vlastní vnitřní nádrží liquidu. Neexistují žádné další nabíjecí kabely nebo pouzdra, protože každá jednorázová cigareta je dodávána s předem nabitou baterií, což znamená, že ji můžete vzít s sebou kamkoli jdete, aniž byste potřebovali příslušenství, jako jsou nabíječky. Lehký a kompaktní design znamená, že jednorázové výrobky lze bezpečně ukládat a přenášet v kapse nebo tašce. Díky tomu je snadné vzít si je s sebou, pokud se vydáte na večer na procházku či posedět s přáteli.

Protože nelze jednorázové modely cigaret doplňovat, neexistují žádné další součásti, jako jsou nádrže nebo liquidy, takže přenášení je jednoduché a nezaberou zbytečné místo v zavazadle. Vybírat si můžete z více chutí, například ovocných nebo tabákových. S pomocí jednorázové cigarety ušetříte více než dvě krabičky cigaret. Jedna cigareta vydrží 
zhruba 500 potáhnutí.

Když v této cigaretě dojde liquid, všimnete si změny jejího výkonu. To může zahrnovat změny v chuti a množství vyrobené páry.

Používáme ověření věku Adulto