Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Jaký typ vapera jste?

Přemýšleli jste někdy nad tím, že vapeři vykazují velmi podobné prvky chování? Někteří jsou klidní a nenápadní, další si s chutí vytvoří dým přes celou místnost nebo si každý měsíc pořizují nejnovější model e-cigarety. Níže vám přinášíme přehled jednotlivých typů. Poznáte se v některém?

 

1. typ - Chci přestat kouřit/ Klidný vaper

U tohoto začíná mnoho lidí. A valná většina jich v této skupině také zůstane. Vyberete si vhodnou e-cigaretu a oblíbenou příchuť eliquidu. Pohoda, klídek a vapování. Elektronická cigareta je pro vás způsob, jak se zbavit zlozvyku.

2. typ - Vapování je cool

Těmto typům nejde o to, jak je jejich e-cigareta výkonná, ale o to, jak vypadá. A to nejen cigareta, ale také jak stylově vypadá samotný vaper. Třeba jste nikdy nezkusili klasickou cigaretu, ale vapování je zábava. Možná vám tato zábava vydrží, možná ji za pár měsíců odložíte.

3. Typ – Milujete e-liquidy

Patříte do tohoto typu? Jste milovník různých příchutí, které si ideálně sám namícháte? Toužíte po originálních a neotřelých kombinacích chutí. Ujíždíte na ambrozii a různých delikatesách a ujetých příchutích, například liquidu s příchutí popcornu nebo dezertu.

4. Typ – VapeGodTrickster

Tito vapeři tráví celé dny vapováním a vychytáváním nejrůznějších triků. Páru promění v umělecké dílo, nebojí se své kousky předvádět třeba na Youtube nebo naopak sledovat zkušenější. S každým dalším kouřením se zlepšujete. S kamarády se vzájemně hecujete a hodnotíte své triky.

5. Typ – Vaper Kutil

Jste hračička a nebaví vás jeden model elektronické cigarety? Patříte mezi ty, kdo mají plné police tanků, clearomizérů a dalších vychytávek. Vaše cigarety mají prvotřídní péči. Baví vás neustále své modely vylepšovat a pečovat o ně.

Používáme ověření věku Adulto