Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Jaké výhody mají shake and vape příchutě

Shake and Vape příchutě pro elektronické cigarety jsou velmi populární. Přinášíme vám přehled jejich výhod.

 

Dokonale rozložené chutě

Všechno to spadá do vědy. Molekuly v kapalině se neustále pohybují. Pomalý pohyb způsobuje, že se větší molekuly oddělují od menších, což může mít za následek různé koncentrace chutí nebo nikotinu v různých úrovních v láhvi a některé se dokonce mohou proměnit v plynové kapsy a samy se usadit ve vzduchové kapse nahoře. Třepáním rozložíte všechny molekuly a budete mít stálý zážitek z chutí. Shake and vape příchutě nevyžadují zrání v lednici jako je tomu u hotových liquidů.

Shake and Vape eLiquid mají řadu chutí

Existuje tolik příchutí eLiquidů shake and vape, že by bylo těžké vyzkoušet je všechny, stejně jako všechny kombinace, které z nich můžete udělat. Na internetu najdete širokou škálu receptů. Vždy však můžete experimentovat s výrobou vlastních kombinací chutí a vytvořit tak dokonalý zážitek.


Vaping ve srovnání s kouřením

Vaping je mnohem zdravější než kouření a řadu provedených studií dokládá, že se jedná o mnohem méně škodlivější způsob kouření oproti klasickým nikotinovým cigaretám. Protože vdechujete páru a nic se nepálí šetříte rovněž životní prostředí. Vybrat si může příchutě jaké si přejete, necítite je jako cigaretový kouř a užívat si můžete vizuálů hustého kouře spojeného s vydechováním par.

Pokud uvažujete o vapingu a hledáte skvělý zážitek z viny pro kutily, využijte shake and vape příchutě pro výrobu vlastních liquidů. Ať už začínáte s vape, nebo přecházíte na tuto zdravější alternativu kouření, můžete si užít výhod Shake N Vape, navzdory nedávným vládním nařízením uloženým na e-cigarety.

 

SaV

Používáme ověření věku Adulto