Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Jaké kouření zvolit ? MTL nebo DL

Ve skutečnosti existují pouze dvě techniky kouření elektronické cigarety. Podívejte se na to, kdy a kterou techniku používat a co by měla z dlouhodobého hlediska zahrnovat. Pojďte se blíže seznámit s MTL a DL technikami.

 

1. Technika MTL (Mouth throat lungs) - z úst do plic

Technika odkazující na standardní kouření klasických cigaret, spočívající v nasávání kouře do úst a následném dalším vdechování do plic. Kde se tento kouř při vdechování mísí se vzduchem. Můžeme to také nazvat dvoustupňovým kouřením, tj. Vdechujeme kouř do úst a vdechujeme kouř z úst spolu se vzduchem do plic.

2. Technika DL ( Deep Longs) - přímo do plic

Tato technika souvisí spíše s dýcháním než s kouřením, protože obláčky kouře použité touto metodou se vtahují přímo do plic stejným způsobem, jakým dýcháte, tj. musíte se snažit nafouknout plíce úplně a vychutnat si tak svou oblíbenou chuť liquidu na maximum.

Kdy použít MTL a kdy DL?

Když chcete zjistit, kdy je zařízení určeno pro DL techniku a kdy je určeno MTL, věnujte největší pozornost odporu ohřívače a velikosti přívodů vzduchu. Důležitým aspektem je také to, že elektronické cigarety fungují na základě podtlaku. Pokud tedy zvolíte zařízení, které vám nabízí vyšší tlak v nádrži, je také jisté, že na něm budete muset použít techniku DL kvůli rychlejšímu plnění ohřívače kapalinou. A pokud zvolíte zařízení s nižším tlakem, musíte vzít v úvahu, že do ohřívače bude proudit méně kapaliny a že bude mít menší přívody vzduchu, což povede k omezení tažné síly, a bude to tedy zařízení MTL.

Odpor a způsoby kouření

Velmi důležitým aspektem při výběru vybavení pro očekávanou kuřáckou techniku je odpor ohřívače, protože přímo ovlivňuje výkon poskytovaný našimi elektronickými cigaretami. Pokud zvolíme ohřívač s odporem nad 1 Ohm, bude jisté, že bude slabší a bude generovat mnohem méně kouře a navrhovanou technikou bude MTL. A pokud zvolíme ohřívač s odporem pod 1 Ohm, bude jisté, že bude generovat mnohem více kouře a pouze na několika takových zařízeních na něm budeme moci použít techniku ​​MTL.

Používáme ověření věku Adulto