Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Jak si vyrobit svůj e-liquid

Ne každý si chce kupovat liqiudy, které mu nevyhovují chutí. Ať už jste vapeři noví, nebo teprve s ním začínáte, budete nakonec myslet na sebe a hledat něco jiného. Hledání příchutě, která vás baví, je dost složité, případně zjistíte, že získat příchuť přesně dle svého vkusu je téměř nemožné. Poradíme vám, jak si vyrobit vlastní e-liquid.

 

Vytvořit vlastní e-liquid je podobné jako si vyrobit cookies s oblíbenou příchutí. Budete potřebovat několik ingrediencí, základní vybavení a několik instrukcí, jak to vše dát dohromady.

 

Odteď můžete experimentovat s tím, co máte, abyste vytvořili jedinečnou příchuť. S volbou vašeho osobního vkusu budete mít e-cigaretu, o které víte, že ji máte rádi, můžete ušetřit trochu peněz tím, že si liquid vyrobíte sami.

 

Co je potřeba?



Zředěný nikotin - budete potřebovat nějaký zředěný nikotin. Je důležité si uvědomit, že nikotin má svou vlastní chuť, takže váš recept může chutnat odlišně při vyšších silách nikotinu než při nižší. Nikotin vybírejte takový, který je nejen dobře testovaný a pečlivě zpracovaný, ale také dbejte na to, aby zvolený nikotin přidával co nejmenší vůni, chuť a barvu. O tom, na co dát při výrobě domácího liquidu, si přečtěte v předchozím článku.

 

PG nebo VG - budete potřebovat propylenglykol nebo rostlinný glycerin, obvykle označovaný jako PG nebo VG. Toto se nazývá „ředidlo“. Nikotin a aromatické látky jsou vysoce koncentrované a musí být ředěny pro příjemný zážitek, takže budete používat PG a VG jako „základnu“ nebo „nosič tekutiny“, která tvoří většinu objemu vaší receptury.

 

Příchutě - poslední věc, kterou budete potřebovat, je samozřejmě chuť. E-Liquid můžete připravit bez příchutě označovaný jako čistý e-liquid.

 

Jak na to?

  1. Prvním krokem je stanovení síly nikotinu, který chceme v naší e-Liquid, a pak zjistit, kolik nikotinu budeme potřebovat.

  2. Nasadíme si rukavice a přelijeme nikotin do naší láhve. Máme láhev 50 ml LDPE odkapávací špičky. Chceme vyrobit 8 mg / ml a máme 25 mg / ml PG nikotinu, takže použijeme čistou injekční stříkačku k extrakci 16 ml z naší nádoby na nikotin.

  3. Jakmile je v injekční stříkačce potřebné množství, můžeme ho jednoduše vstříknout do lahvičky s plastovou odkapávací špičkou o objemu 50 ml, kterou použijeme pro první zkušební dávku.

  4. Nyní musíme přidat chuť. Můžete použít libovolnou kombinaci chuti, kterou si dokážete představit.

  5. Potřebujeme přidat ředidlo / základnu pro doplnění naší kapaliny. Vzhledem k tomu, že náš eLiquid již obsahuje spoustu PG z nikotinu a aromatických látek, použijeme VG.

  6. Nyní na lahvičku položíme odkapávací špičku a našroubujeme na nás dětskou pojistku

  7. Vše v lahvičce několik minut protřepávejte.

  8. Pokud chuť neodpovídá vašemu očekávání, dejte liquid na několik dní do chladničky a počkejte, až se chutě rozvinou podobně jako u vína.

Používáme ověření věku Adulto