Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Jak si připravit vlastní liquid?

Příprava liquidu do e-cigarety doma je velmi jednoduchá a levnější než nákup hotových značkových liquidů. K jeho přípravě potřebujeme nikotinový základ a příchuť nebo koncentrát, které dodají celému produktu správnou chuť.

 

Výběr báze

V obchodě najdete různé síly a typy bází. Pokud jde o výběr síly, je nejlepší zvolit liquidy, které jsme dosud používali. Báze jsou označeny podobnými hodnotami jako připravené liquidy pro e-cigarety a obvykle se jedná o násobek 6.

Typ báze závisí na jejím složení a dva nejběžnější typy báze jsou PG (na bázi propylenglykolu) a VG (rostlinný glycerin). Základny VG jsou rozhodně hustší, což může bránit jejich transportu z nádrže do ohřívače. Základny PG jsou méně lepivé a proudí lépe na topné těleso, ale poskytují méně hojný mrak než základny VG. K dispozici jsou také různé typy a koncentrace smíšených bází PG / VG, jako je 50/50 nebo 70/30.

Při práci se zásadami, které mají koncentraci vyšší než 36 mg / ml, se doporučuje zvláštní opatrnost. Mohou být škodlivé pro zdraví a dokonce i život.

Výběr příchutě

Výrobci nabízejí mnoho různých příchutí a všechny jsou velmi koncentrované. Nestojí za to kupovat větší množství. Obsah koncentrátů vypadá podobně, ale je ještě intenzivnější než aroma. Můžete bezpečně předpokládat, že aroma přidáme dvakrát tolik, než se koncentruje.

Standardně se předpokládá, že 1 kapka aroma padá na 1 ml báze.

Jak připravit liquid?

K přípravě liquidu budeme potřebovat:

  • 3 lahvičky po 10 ml pro uchovávání tekutiny

  • stříkačku

  • nikotinovou bázi

  • příchuť nebo koncentrát

Nalijte aroma nebo koncentrát do čistých lahví a poté pomocí injekční stříkačky doplňte nikotinový základ. Vyplatí se připravit 3 varianty, které usnadní výběr intenzity chuti v budoucnosti.

1 láhev - 10 kapek aroma + báze

2 lahve - 20 kapek aroma + báze

3 lahve - 30-25 kapek aroma + báze

Po přípravě všeho dejte liqudy na týden na suché a tmavé místo. Rovněž je třeba si zapamatovat, že je potřeba každou lahvičku denně promíchat. Pokud nechcete čekat, můžete si vybírat shake and vape příchutě. Stačí je nalít do lahvičky s bází, zatřepat a můžete je okamžitě použít.

 


Báze

Příchutě

Používáme ověření věku Adulto