Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Jak poznat správný čas na výměnu žhavicí hlavy?

Nedílnou součástí elektronické cigarety je také žhavicí hlava, která zajišťuje, že v e-cigaretě vznikne dostatečně vysoká teplota. Žhavicí hlava je tedy pro e-cigaretu hnacím motorem. Funguje tak, že zahřeje liquid a ten se promění na ochucenou páru, kterou posléze vdechnete.

 

Žhavicí hlavy mnoho výrobců označuje jako spotřební zboží a jejich životnost se pohybuje v několika dnech až týdnech. Vždy však záleží na tom, jak svou e-cigaretu používáte. Při správném kouření vám žhavicí hlava může vydržet opravdu velmi dlouho. V dnešním článku se dozvíte, jak prodloužit životnost žhavicí hlavy a jak poznat, že už ji je opravdu nutné vyměnit.

 

Co může ovlivnit životnost žhavicí hlavy

 

Žhavicí hlava SmoktechVelkou roli hraje výběr výrobce. Měli byste proto kupovat pouze kvalitní produkty, se kterými máte dobré zkušenosti nebo které vám v obchodě doporučí.

 

U značek jako Joyetech, Smoktech nebo Aramax (i u mnohých dalších), jejichž produkty zakoupíte v našem e-shopu, nemusíte váhat. Nabízíme zboží pouze od prověřených výrobců, kde jsme si jisti kvalitním zpracováním a dlouhou životností.

 

Na životnost žhavicí hlavy má dále vliv liquid. Pokud máte raději liquidy sladší chuti, riskujete předčasné poškození žhavící hlavy, protože tyto liquidy se rychleji přepalují. Stejně tak škodí velmi husté liquidy. Doporučujeme proto opět používat osvědčenou značku, s níž jste spokojeni.

 

U e-cigarety si nastavte napětí, které doporučuje výrobce. Pokud máte spirálku s nízkým odporem, vysoké napětí ji může zničit. Stejně tak když kouříte příliš intenzivně a nenecháváte e-cigaretu odpočinout, hrozí, že ji přehřejete a žhavicí hlavu poškodíte už během několika dnů.

 

Vyměňte žhavící hlavu, když ..

 

Žhavicí hlava KangertechPocítíte spálenou chuť ve svých ústech. - Nejprve prověřte, zda jste clearomizer dostatečně naplnili a že máte správně nastavený výkon e-cigarety. Pokud je vše ostatní v pořádku, jedná se velmi pravděpodobně o žhavicí hlavu.

 

Liquid začíná protékat. - Protékání náplně je častým problémem, se kterým se setkávají kuřáci začátečníci. Pokud víte, že jste cartridge nepřeplnili, může být problém ve žhavicí hlavě. Stará žhavicí hlava totiž už nemusí dosahovat požadované teploty, aby liquid zahřála a ten se pak nemění v páru, ale zůstává v kapalném stavu.

 

Snížila se hustota páry. - Pokud patříte mezi zkušenější kuřáky, tak jste si možná všimli, že vaše e-cigareta už nemá takový dým jako dříve. Pak doporučujeme zkusit vyměnit starou hlavu za novou a uvidíte, zda poznáte rozdíl.

 

 

Žhavicí hlavu vyměňte chytře

 

Jestliže jste narazili na některý z těchto problémů, kupte si u nás novou žhavicí hlavu a vyměňte si ji. Svou e-cigaretu nemusíte nikam posílat, protože výměnu hlavy zvládnete i sami doma. Podívejte se, zda máte clearomizer se spodním nebo s horním žhavením a poté odšroubujte spodní nebo naopak horní část e-cigarety. Původní žhavicí hlavu vyměňte za novou, tak e-cigaretu klidně ihned vyzkoušejte.

Používáme ověření věku Adulto