Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Jak na zákaz kouření v restauracích: elektronické cigarety

Zákon o zákazu kouření klasických cigaret v restauracích, barech a dalších hostinských zařízeních platí už pár měsíců, nicméně se nevztahuje na elektronické cigarety. Dopřát si svou milovanou e-cigaretu můžete v ZOO, kde nelze klasické cigarety kouřit. Na druhou stranu nesmíte vapovat ve veřejných dopravních prostředcích, v hernách pro děti a na sportovištích.

Restaurace , kde je povoleno kouřit e-cigarety , poznáte podle označení , které musí tato restaurace mít.

 

Elektronická cigareta přináší i výhody

Díky tomuto výše uvedenému zákonu jsou milovníci klasických cigaret značně znevýhodněni. Elektronické cigarety naproti tomu přináší řadu výhod. Můžete si je vychutnávat na mnoha místech, zejména tam, kam by vás s klasickou cigaretou nepustili, postupným snižováním množství nikotinu v liquidu se můžete zbavit své závislosti na tabáku a cigaretách. Jakmile se jednou pro e-cigaretu rozhodnete, cesta k nekuřáctví je vám značně zjednodušena.

 

Osoby, které požívají nikotin přes e-cigaretu mají mnohem nižší obsah karcinogenů v těle oproti těm, kdo holdují klasickým cigaretám nebo je kombinují s e-cigaretou. Na trhu najdete celou řadu liquidů, tedy náplní do e-cigaret, které obsahují nejrůznější příchutě a různé množství nikotinu. Vybrat si můžete také liquidy, které neobsahují žádný nikotin. Jedním z důvodů, proč přejít na elektronickou cigaretu, je také mnohem nižší cena. Ačkoliv se vám může zdát vstupní investice vysoká, její návratnost je skutečně otázkou několika týdnů. Náklady na její provoz jsou zhruba o 1/3 nižší než nákup klasických cigaret.

 

Jednotlivé liquidy pro elektronické cigarety mají takové složení, které nezapáchá. Díky tomu nebude vaše oblečení i interiér bytu či kanceláře načichlý typickým kouřem. Dým se totiž rozplyne a nikde se neusazuje. Nehrozí vám také žluté zuby, nehty a bříška prstů.

 

Nick One

Používáme ověření věku Adulto