Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Jak na protékající liquid ?

Protékající liquid je velmi častým problémem u začínajících uživatelů e cigaret. Pokud zjistíte protékání , zaměřte se nejdříve na tyto základní věci u Vaší e cigarety a u stylu Vašeho kouření e cigaret a grypů.

 

 

 

 

 

Zejména u cigaret , které jsou určené především pro DL použití (přímo do plic) , je nutné dělat dlouhé potahy, tak aby se e cigareta a žhavicí hlava dostatečně ochladila a je nutné dotahovat vzniklou páru, aby nevznikal na žhavicí hlavě a v kouřovodu přílišný kondenzát z páry. V zimním období na to klást důraz ještě větší  (když mluvíte v zimním období, také Vam jde pára z úst ). A stejně tomu tak je s e cigaretou, která ještě navíc žhaví mnohem více při vyšší teplotě a v zimě. Po sejmutí prstu z tlačítka je potřeba dotahovat vzniklou páru ven z celaromizéru.  Vždy při manipulaci s ecigaretou , pokud ji plníme je nutné otřít těsnící plochy. Každá neudržovaná vlhkost pomáhá k tomu, aby začala cigerta téci. Pokud je žhavicí hlava již více opotřobená, taktéž přestává mít dostatečnou funkci udržení liquidu v cleromizéru. Na spirálce se začne napalovat aroma a díky tomu vata okolo spirálky přestane udržovat liquid. Žhavicí hlava má průměrnou životnost 2-3 týdny , ale záleží jak moc silný vaper jste. Samozřejmě , čím jste silnější vaper , tím rychleji opotřebujete žhavící hlavu a zvýšíte možnost protékání liquidu.

 

 

Clearomizer

Používáme ověření věku Adulto