Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Jak dlouho vydrží jednorázová elektronická cigareta

E-cigarety si získaly popularitu díky skutečnosti, že jsou jedním z nejjednodušších způsobů, jak se závislosti na tabáku zbavit. Při použití takového zařízení je třeba si uvědomit, že odmítáte užívání tabáku, nikoli nikotinu. Zařízení využívá princip inhalátoru, kde kuřák místo škodlivého tabákového kouře vdechuje aromatickou páru. Tento proces napodobuje kouření. Před přechodem na používání těchto produktů může mít kuřák určité pochybnosti o vhodnosti podobného zařízení. Pokud je máte, doporučujeme vyzkoušet jednorázové e-cigarety Nick One originál.

 

Co je to jednorázová elektronická cigareta

Podívejme se, co to je. Jednorázová e-cigareta se prakticky neliší od opakovaně použitelných zařízení. Ve složení tekutiny, která bude použita k výrobě páry, jsou stejné látky jako u analogů. E-liquid takového produktu sestává ze směsi následujících látek:

destilovaná voda;
glycerol;
propylenglykol.

Existuje několik typů
 jednorázových elektronických cigaret. Některé z nich obsahují různé vůně, jiné pouze nikotin. Existují cigarety bez nikotinu.

Cena jednorázové e-cigarety je o něco více než jedno balení kvalitních cigaret. Podobná zařízení vám pomohou rozhodnout se ve prospěch používání jednorázové elektronické cigarety jako bezpečnějšího způsobu kouření a alternativy tabáku. Mnoho populárních výrobců, kteří vyrábějí elektronické cigarety, jsou vyráběné jako jednorázové výrobky, aby přilákali pro své výrobky více diváků.

Výhody jednorázových cigaret

Když si koupíte takové zařízení, získáte stejný model s minimálními rozdíly v designu. Spočívají ve skutečnosti, že místo obrovských bloků baterií opakovaně použitelných zařízení obdržíte zboží, které se co nejvíce blíží analogii zásobníku. Roli baterie v tomto zařízení hraje běžná baterie. Když používáte podobnou cigaretu, nemusíte přemýšlet o neustálém nabíjení nebo nutnosti doplňování paliva do produktů.

Další výhodou Nick One , Nutistick nebo Nasty Fix je cena a není třeba kupovat další příslušenství. Způsob použití je velmi jednoduchý. Nemusíte přemýšlet o uspořádání přenosných nabíjecích stanic, krytů a dalších doplňkových předmětů.

Jak se však dalo očekávat, má mezi výhodami některé významné nevýhody. Jednorázová elektronická cigareta, jak dlouho vydrží? Tato otázka nás v první řadě zajímá. V závislosti na výrobci jsou podobné výrobky určeny pro dvěstě nebo dvěstěpadesát potáhnutí. Pokud toto číslo přeložíte do počtu tabákových výrobků, můžete získat číslo odpovídající jednomu balení cigaret.

Používáme ověření věku Adulto