Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Hotový liquid a nikotin

Ať už jste nováček nebo pokročilý vaper, existuje jen velmi málo lidí, kteří vědí, co je nikotin a jak se zbavit závislosti na něm.

 

Vape juice - také známý jako eliquid nebo ejuice - je tekutina, která je umístěna v nádrži e-cigarety a při vapování vytváří páru. To je to, co vdechujete a vydechujete jako součást procesu vapingu. Když se kapalina zahřívá, v závislosti na jejím složení se mění její povaha. Víme například, že když se voda ohřeje na vysokou teplotu, vypařuje se, čímž se mění z kapaliny na páru. E-liquid působí obdobným způsobem. V závislosti na vapingové soupravě a vaší vlastní preferenci teploty se liquid zahřívá na cokoli mezi 90 ° C a 200 ° C, což způsobuje změnu z kapaliny na páru. Když vdechujete a vydechujete, dostanete jedinečnou příchuť z liquidu.

 

Nikotin

Mnoho lidí si myslí, že nikotin v liquidu a tabáku je nejnebezpečnější chemikálií, což však není úplně pravda. Nikotin je však velmi návykový. Když nedostanete příjem nikotinu, na který je váš mozek zvyklý, objeví se intenzivní touha. Tato touha netrvá dlouho (někteří říkají, že to trvá 20 sekund nebo méně), ale každá sekunda pro vás může být jako bolest, když váš mozek křičí, že potřebujete doplnit nikotin.


Proč je nikotin tak návykový?
Když konzumujete nikotin v tabáku, uvolní váš mozek chemikálii zvanou dopamin. Uvolnění dopaminu „učí“ mozek opakovat stejné chování znovu a znovu. Tak vzniká závislost na nikotinu. Čím více konzumujete nikotinu, tím více „zásahů“ váš mozek dostane. Když přestanete kouřit nebo používáte liquid bez obsahu nikotinu, váš mozek již nedostává pravidelné údery - a začne křičet, aby vám řekl, že to potřebuje. Tohoto návyku je těžké se vzdát. Postupovat můžete tak, že obsah nikotinu v liquidu budete postupně snižovat.

 

 

Liquid

Používáme ověření věku Adulto