Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Heeets - trochu jiné kouření

IQOS je produkt společnosti Philip Morris, který je navržen tak, aby se stal náhradou za běžné cigarety. Ohřívač tabáku však funguje jinak než tradiční e-cigarety. Místo liquidu se používají náplně Heets.

 

IQOS není e-cigareta

E-cigarety, které dodávají nikotin do těla zahříváním speciální kapaliny, jsou velmi oblíbené u lidí závislých na nikotinu. U klasických elektronických cigaret nejenže nedochází ke spalování, ale také v nich neexistuje klasický tabák. E-cigarety ohřívající liquidy však nejsou jedinými zařízeními, jejichž úkolem je dodávat nikotin z těla kuřáka. IQOS, který na první pohled připomíná elektronickou cigaretu, funguje na trochu jiném principu.

Heets náplně jsou stále populárnější

Stále častěji můžete ve výlohách obchodů vidět kazety Heets, tedy náplně do tohoto zařízení a ve svém okolí jistě vidíte stále více lidí, kteří toto zařízení používají. Na rozdíl od cigaret nedochází ke spálení tabákových náplní Heets. Zařízení je ohřívá natolik, že se z nich uvolňuje nikotin, ale ne na tak vysokou teplotu, aby proces spalování začal. Po zahřátí se objeví mlha, kterou může uživatel IQOS potáhnout.

 

Aerosol produkovaný z Heets není stejný jako cigaretový kouř, i když vypadá podobně. Obsahuje nikotin, na kterém jsou kuřáci závislí, a také další chemikálie. Podle výrobce je v něm však mnohem méně jedovatých látek než v klasickém cigaretovém kouři. Účelem systému IQOS není ohřívat běžné cigarety. Pořídit si k tomu můžete předem vyhrazené kazety Heets, které vypadají podobně, ale jsou mnohem kratší, a tabák v nich je nasáklý speciální kapalinou, díky které aerosol vypadá jako cigaretový kouř. Zásobníky se prodávají v balení po 20 kusech. Cena je podobná ceně balení běžných cigaret.

 

Ohřívač je podlouhlý válec se zaobleným tvarem. V jeho horní části jsou umístěny kazety Heets. Po stisknutí tlačítka na krytu začne proces ohřevu. Na rozdíl od běžných cigaret a elektronických cigaret trvá chvilku, než začnete moct potahovat.

Používáme ověření věku Adulto