Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

E-cigareta s trvalou nebo vyměnitelnou baterií?

Vzhledem k technologickému pokroku nyní existují dva hlavní typy e-cigaret: permanentní baterie a vyměnitelná baterie. V tomto článku vám ukážeme rozdíly mezi nimi.

 

E-cigarety s permanentní baterií – co se vyplatí vědět?

E-cigarety s permanentní baterií jsou napájeny vestavěnou baterií, která není vyjímatelná ani vyměnitelná. Tento typ e-cigarety je obvykle menší a lehčí než jeho protějšek s vyměnitelnou baterií, což usnadňuje přenášení s sebou. Elektronické cigarety s permanentní baterií mají navíc obvykle delší životnost , přičemž některé modely vydrží na jedno nabití až 24 hodin. Jejich použití je také jednodušší, protože nevyžadují žádné další díly nebo příslušenství kromě nabíječky elektronických cigaret .

 

Proč se vyplatí používat e-cigarety s vyměnitelnou baterií?

E-cigarety s vyjímatelnou baterií jsou napájeny baterií, kterou lze v případě potřeby vyměnit. Tento typ e-cigarety je obvykle větší a těžší než jeho protějšek s polovodičovou baterií, takže se méně pohodlně nosí. Navíc e-cigarety s vyměnitelnou baterií mívají kratší životnost než modely s permanentní baterií, přičemž některé modely vydrží na jedno nabití až 8 hodin. Nabízejí však více možností.Vyměnitelná baterie je ideální variantou pro uživatele, kteří jezdí na místa, kde baterii nelze nabít, takže je nutno po vybití baterii vyměnit a i bez možnosti dobití můžete vapovat dále. Ideální pro rybaření, turistiku a podobné koníčky. Zároveň sebou nemusíte vozit žádnou nabíječku, jen je nutné před cestou všechny baterii doma nabít.

 

Co si vybrat: e-cigarety s trvalou nebo vyměnitelnou baterií?

Pokud jde o rozhodování mezi e-cigaretou s trvalou baterií a e-cigaretou s vyměnitelnou baterií, závisí volba na osobních preferencích. Elektronické cigarety s trvalou baterií jsou obvykle pohodlnější a snadněji se používají díky své menší velikosti a delší životnosti baterie, zatímco elektronické cigarety s vyměnitelnou baterií nabízejí více možností přizpůsobení. Nejlepší volba pro vás bude nakonec záviset na vašich individuálních potřebách.

 

V našem obchode BestVape.cz můžete vybírat z široké nabídky baterii mnoha výrobců i typů baterii.

 
Používáme ověření věku Adulto