Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Do nového roku s jednorázovou cigaretou

Jednorázové e-cigarety byly největší novinkou ve světě vapingu v roce 2020. Pokud už nějakou dobu vapujete, ve skutečnosti jste si možná ani nevšimli, že jednorázové cigarety se za poslední rok zlepšily mílovými kroky. Měli byste alespoň jednu vyzkoušet.

 

Obrovský výběr chutí

Když v dnešní době navštívíte obchod s e-cigaretami, první věcí, kterou si na jednorázových e-cigaretách všimnete, je, že tam skutečně jsou. Až do začátku letošního roku bylo výjimečné, že specializované obchody s e-cigaretami prodávaly zařízení na jedno použití. Je to proto, že většina vaperů je nepoužívá. Zařízení na jedno použití dnes najdete v desítkách různých příchutí a stále vychází více příchutí, nechybí ani oblíbené mentolkyJednorázové cigarety se staly tak populární, že i nyní úroveň poptávky stále převyšuje nabídku.

Lepší výkon a spolehlivost

Kromě výrazně vylepšeného výběru příchutí si také všimnete, že typické jednorázové zařízení dnes vypadá mnohem jinak než před několika lety. Zatímco zařízení na jedno použití dříve vypadala jako tabákové cigarety, dnes jsou více obdélníková. Trochu větší tvarový faktor umožňuje jednorázovému zařízení pojmout více liquidu a větší baterii. Cigarety na jedno použití vždy tvrdily, že vydrží kolem 200 potáhnutí. V praxi se však toto tvrzení zřídka ukázalo jako pravdivé. Dnes většina zařízení skutečně splňuje jejich požadavky na výkon.

Dodávka nikotinu podobného cigaretám

Poslední věcí, kterou jsou dnešní jednorázové e-cigarety speciální, je skutečnost, že nyní používají silnější e-liquid na bázi nikotinové soli místo slabší nikotinové šťávy na bázi freebase, kterou používali v minulosti. Liquid s nikotinovou solí má obvykle sílu kolem 50 mg / ml, což mu umožňuje dodávat nikotin do těla rychle a efektivně - stejně jako cigareta. V minulosti jednorázová zařízení nikdy nebyla tak uspokojivá jako cigarety, což z nich dělalo špatnou volbu pro kuřáky na plný úvazek, kteří chtěli přejít na vaping, časy se ale mění a současné jednorázové cigarety jsou skvělou variantou pro přechod z klasických cigaret na e - kouření.

Používáme ověření věku Adulto