Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Co se skrývá za pojmem booster?

Pod pojmem booster se ukrývá neochucená báze, kterou použijete k výrobě vlastního liquidu do elektronické cigarety. Booster má různý poměr PV a VG a vysoký obsah nikotinu. K čemu je to dobré?

 

Jak použít nikotinový booster?

Použití boosteru je jednoduché. Ale pozor! Přesné hladiny nikotinu, se kterými se setkáte, se budou lišit.

První krok: vyberte si 
liquid. K tomu máte dvě možnosti: klasická kapalina bez nikotinu a kapalina vyrobená tak, aby fungovala s boostrem. Ten má dvě výhody: velikost lahvičky zahrnuje prostor pro booster.

Dalším krokem je výběr boosteru. V současné době na trhu dominují dvě různé dávky: 18 mg a 20 mg. Pokud například používáte 20 mg a vylijete posilovač do 30 ml lahvičky, jaký druh nikotinu budete mít na konci?

Jednoduchý výpočet: máme 10 ml, 20 mg a 30 ml při 0 mg. To znamená, že na konci budeme mít celkem 40 ml, z nichž čtvrtina obsahuje 20 mg nikotinu. 20/4 = 5, což znamená, že liquid bude obsahovat 5 mg nikotinu. Díky tomu můžete dávkovat nikotin jak uznáte za vhodné. Naštěstí pro ty, kteří nenávidí matematiku, jsou dokonce i kalkulačky online.

Proč jsou v nikotinových boosterech různé poměry PG / VG?

Posilovače nikotinu neboli boostery mohou také mít různé poměry PG / VG, aby respektovaly poměr báze bez nikotinu. Například pro získání e-kapaliny v 50/50 v PG / VG můžete použít posilovač 50/50 v PG / VG. To umožňuje, aby byl přípravek homogenní. Můžete použít posilovač nikotinu a neutrální bázi s odlišnou rychlostí PG / VG. Dopřejte si chuť elektronické cigarety přesně dle svých potřeb.

Boostery koupíte od značek Aramax, Imperia, Liqua a mnoho dalších. Vždy se jedná o vysoce kvalitní přípravky, které se vyrábí v laboratořích pod přísným dozorem a za dodržení všech norem.

Používáme ověření věku Adulto