Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Báze a příchutě ArtVap

Vyrábění vlastních liquidů je mezi vapery stále populárnější. Nyní můžete v našem e-shopu vyzkoušet německou značku bází a příchutí ArtVap od známého výrobce Expran.

 

Vyrobte si vlastní liquidy

Možná se dozvíte, že objednání velké dávky příchutí pro vaše e-cigarety se může ukázat jako poměrně drahé řešení, zvláště pokud dáváte přednost prémiovým produktům, které mají tendenci přicházet s vyšší cenou. Proto je výroba vlastního domácího e-liquidu stále oblíbenějším koníčkem - a pro mnoho vaperů se stala dokonce posedlostí. Na rozdíl od všeobecného přesvědčení je výroba domácího liquidu vlastně jednoduchý a snadný proces, který se může ukázat jako nákladově efektivní i zábavný.

Proces je jednoduchý, vyžaduje relativně málo vybavení a přísad a přináší další vedlejší účinek, který vám ušetří až 15x více peněz, než kolik byste utratili za komerční liquidy v obchodě. Další výhodou výroby vlastního e-liquidu je, že přesně víte, co je ve vašem vlastním liquidu obsaženo. Máte 100% kontrolu nad tím, co mícháte a můžete si vybrat pouze ty nejkvalitnější ingredience, které mohou být pro vaše zdraví mnohem prospěšnější.

Široká škála chutí pro vaše liquidy

Řada výrobků ArtVap disponuje širokou škálou chutí. Vyráběny jsou z nejkvalitnějších surovin a vaší elektronické cigaretě poskytnou vynikající chuť. Příchutě ArtVape jsou určeny na míchání vlastních liquidů. Jejich domácí výrobou ušetříte nemalé peníze. K přípravě liquidu potřebujete bázi, což je hlavní směs obsahující nikotin.

 

Báze ArtVap jsou bez příchutě, jsou bez nikotinu, v nabídce najdete různě velká balení. Přidáním libovolné příchutě ArtVap si zpříjemníte chuť samotného liquidu. Při přípravě liquidu je důležitý vzorec, kdy na 10 ml báze přidáte 10-15 kapek vybrané příchutě. Sáhnout můžete po příchutích jako jsou banán, sušenky, černá káva, borůvky, čokoláda nebo například créme bruleé.

Používáme ověření věku Adulto