Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

Báze a boostery

Báze nebo boostery jsou nezbytnou ingrediencí pro vlastní výrobu liquidů, pokud se pro ní rozhodnete. Je mnoho vaperů, kteří si vystačí pouze s bází, bez použití příchutě, protože i samotnou bázi můžete vapovat, pokud vám jde především o nikotín. Pravdou ale je, že podstatně větší procento vaperů používá báze nebo boostry s příchutí, aby váš hotový liquid měl pro vás tu zprávnou příchuť.

 

Výhodou vlastní výroby liquidů je možnost připravit si liquid s libovolným množstvým nikotínu a chutí, kterou si můžete vyrobit přesně podle svých chuťových představ. A to jsou věci , na které potřebujete nutně bázi nebo booster.

 

Báze a boostery můžeme rozdělit do čtyř základních kategorii

- beznikotínové báze

- nikotínové báze a boostry

- báze s nikotínovou solí

- hybridní báze

 

Beznikotínové báze

Báze s nulovým množstvím nikotínu jsou základní báze pro výrobu liquidů, které se využívají zejména z ekonomického důvodu, protože dokáží váš liquid podstatně zlevnit.

Pokud jste vaper, který nepotřebuje nikotín a jde vám hlavně o příchuť liquidu, ochutíte si tuto beznikotínovou bázi klasickou příchutí nebo S&V příchutí, necháte několik dní uležet a můžete vapovat.

.
.
.
.

Druhá možnost využití beznikotínové báze je smíchat ji s boosterem s 20mg nikotínu a poměrně vašemu požadavku je smíchat. Jednoduchým příkladem je smícháním 100 ml beznikotínové báze a 100 ml boosteru 20 mg vám vznikne 200 ml báze s 10 mg nikotínu. Tato 10 mg báze vás výjde podstatně levněji než nákup hotové báze s 10 mg nikotínu.

Takto si můžete vyrobit bázi s libovolným množstvím nikotínu a například i postupně, po malých krocích, ubírat nikotínu.

Beznikotínové báze jsou většinou vyráběné ve velikosti 100 ml,  500 ml a 1000 ml, samozřejmě s výběrem hustoty báze 50/50, 30/70 a dalších.

V našem obchodě BestVape můžete vybírat mezi celou řadou výrobců beznikotínových bází a je jen na vás, který vám bude nejvíce vyhovovat. Za zmínku určitě stojí ArtVap, Imperia nebo Flavourist

 

 

Nikotínové báze a boostery

Pokud si nechcete míchat sami báze,  jsou vám k dispozici již připravené báze s uvedeným množstvím nikotínu. Tato škála je velice pestrá, většinou jde o báze s množstvím nikotínu 3 mg, 6 mg, 10 mg, 12 mg, 15 mg 18 mg a 20 mg. Z této nabídky by si měl vybrat každý. Samozřejmě opět vybíráte kromě nikotínové síly i hustotu báze tak, aby vyhovovala vašemu e-zařízení a odporu žhavící hlavy.

Po výběru nikotínové báze nebo boosteru již nezbývá nic jiného než vybrat klasickou příchuť nebo S&V příchuť, smíchat , nechat odležet a můžete vapovat.

Stejně jako u beznikotínové báze vám na BestVape nabízíme celou řadu nikotínových bází a boosterů od mnoha výrobců. Výrobci jako Imperia, Premium Tobacco, JustVape nebo Flavourist určitě uspokojí vaše požadavky. 

.
.
.
.

 

 

Báze s nikotínovou solí

Nikotinová sůl je forma nikotinu, která se přirozeně vyskytuje v tabákových listech a je mírnější než běžný nikotin. Báze s nikotinovou solí jsou nejslibnější alternativou k tradiční „nikotinové bázi“, která se běžně používá v liquidech.  Liquid on salt, jak název napovídá, používá jako hlavní složku nikotinovou sůl. Díky tomu je inhalace takové tekutiny většinou jemnější a nikotinový efekt se dostaví rychleji a déle trvá, dokonce i chuťové vlastnosti příchutě jsou intenzívnější.

Při použití nikotínové soli se nedočkáte efektu úderu do krku, jinými slovy sůl působí na vaše hrdlo jemněji. Díky použití nikotinové soli by ani nemělo docházet k takové spotřebě liquidu jako u normálních liquidů.

Výroba liquidů s použitím nikotínové soli je stejná jako u klasických bází. Nikotínovou sůl smíchate s klasickou příchutí nebo S&V příchutí, necháte odležet několik dní a můžete vapovat.

U bází s nikotínovou solí je nabídka podstatně menší jak u klasických bází, ale na BestVape si jistě vyberete. Atˇ již zvolíte bázi s nikotínovou solí od Emporie, JustVape nebo E-liquid Shot, budete spojeni.

.
.
.
.

 

 

Hybridní báze

Novinkou na trhu s boostery jsou hybridí báze. Ty spojují to nejlepší z klasického nikotinu a z nicsaltů. Jedinečnou vlastností je hladkost potahu a rychlé vstřebání nikotinu díky solím a zároveň optimální síla hitu v krku díky použití volného nikotinu.

Například hybridní báze od Adam´s Vapé obsahuje 65% nikotínových solí a 35% volného nikotínu.

Jde o absolutní novinku mezi boostery, proto vám na BestVape můžeme momentálně nabídnout pouze hybridní bázi od Adam´s Vape a JustVape, lze ale očekávat, že i ostatní výrobci brzy představí své hybridní báze.

.
.
.
.
Používáme ověření věku Adulto