Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

ArtVap - skvělé příchutě a báze

Vynikající a precizně vyrobené báze a příchutě pro německou společnost Expran UG.

   Na českém trhu jsou výrobky ArtVap velice oblíbené mezi vapery, kteří si připravují liquidy. Ať již jde o kvalitní klasické příchutě, které slouží k dochucení bází, o beznikotínové báze nebo báze v multipacku.

 

 

Klasické příchutě

Škála klasických příchutí ArtVap je velice pestrá. Najdete zde příchutě tabákové, ovocné sladké nebo nápojové. Každá z těchto kategorii obsahuje dostatečné množství příchutí, aby si každý vaper vybral.

Ovocné příchutě - v těchto příchutích je zastoupena celá škála ovoce, ať již tuzemského nebo exotického. ArtVap vám zde nabízí příchutě jablka, banánu, meruňky, ... . Kromě těchto jednodruhových příchutí můžete vybírat i mezi mixy ovoce jako třeba jablko s mátou nebo mix exotického ovoce. Z ovocných příchutí ArtVap si opravdu vybere každý.

Tabákové příchutě - v této kategorii naleznete jak klasické tabáky, tak i velkou škálu ochucených tabáků. Ať již zvolíte směs tabáků z celého světa nebo třeba jasmínový tabák, rozhodně z výběru ArtVap neprohloupíte.

Nápojové příchutě - zde naleznete celou škálů nápojových příchutí ArtVap. Pokud máte rádi příchutě teplých nápojů  černé kávy nebo černého čaje , jste na správném místě. Škála příchutí ArtVap je opravdu pestrá, pokud máte raději studené nápoje, máte zde vymačkaný pomeranč nebo kakao.

Sladké příchutě - rádi navštěvujete cukrárnu nebo máte rádi sladké ? Zde si pro vás ArtVap připravil opravdové lahůdky. Jablečný koláč, francouzký vanilkový desert, čokoláda, med. To vše a mnohé další sladké příchutě ArtVap zde najdete.

 

Beznikotínové báze

Beznikotínové báze ArtVap se těší velké oblibě v celé Evropě. Jsou vyráběny ve dvou řadách a to 30PG/70PG a 50PG/50VG. Tyto dvě řady pokrývají velkou část spotřeby bází ve vapingu. Zjednodušeně lze říci, že 50/50 používají vapeři se zařízením disponujícím odporem žhavících hlav 0,6ohm a vyšším, 30/70 používají vapeři s nižším odporem žhavících hlav,

ArtVap nabízí beznikotínové báze obou řad v balení 100 ml, 500 ml a 1 000 ml.

Na BestVape nakoupíte všechny báze ArtVap za skvělé ceny, které jsou v kombinaci s kvalitou těchto bází suprovým řešením.

 

Multipacky ArtVap

Artvap v nedávné době rozšířil svoji nabídku beznikotínových bází o řadu Multipacků. Multipack ArtVap je skvělé a ekonomické řešení pro ty, kteří si vyrábějí nikotínové liquidy. V Multipacku máte již připravenou beznikotínovou bázi a nikotínovou bázi k výrobě uvedené nikotínové báze. Prostě smícháte vše do přiložené lahvičky a vaše nikotínová báze je hotová. Pak již stačí jen přidat oblíbenou příchuť ArtVap.

Multipacky ArtVap jsou výráběny v řadě PG50/VG50 a 30PG/70VG, množství nikotínu je 4mg, 6mg, 12mg a 18mg.

Jde o velice ekonomické řešení, tak nad ním popřemýšlejte !!!

 

V BestVape pro vás máme připravenou velice širokou nabídku výrobků ArtVap, ať již bází, multipecků nebo klasických příchutí za velice zajímavé ceny. Nezapomeňte ani na registraci, náš věrnostní systém vám dokáže tyto produkty zajimavě zlevnit.

.
.
.
Používáme ověření věku Adulto