Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

ArtVap Multipack - vše pro výrobu báze

Pod značkou ArtVap se skrývají multipacky známého výrobce Expran.

Potěší vás snadné použití

Proč si pořídit zrovna Multipacky ArtVap? V první řadě vás potěší snadné použití. V balení najdete prázdnou 500 ml lahvičku, do které smícháte obsah balení. Pak už jen přidáte oblíbenou příchuť, vše smícháte, necháte uzrát a báze je hotová.

Vyrobit si oblíbený liquid s multipackem ArtVap nikdy nebylo jednodušší. V naší nabídce najdete multipacky s nejoblíbenějšími poměry. Vybrat si můžete balení s poměrem 50PG/50VG a 30PG/70VG a obsahem nikotinu 4mg, 6mg, 12mg a 18mg.

Co jsou vlastně báze?

Chcete si vytvořit vlastní tekutinu, která bude dokonale přizpůsobena vašim chutím? Longfilly a premixy jsou jednoduchý způsob, jak toho dosáhnout – musíte také vybavit základ. V našem obchodě najdete nejkvalitnější báze bez nikotinu i s nikotinem, které vám pomohou připravit ten správný liquid.

Báze pro elektronické cigarety jsou speciální roztoky, díky kterým je možné si tekutiny připravit svépomocí. Jejich smíchání ve správném poměru s vůní je velmi jednoduché. Výrobci premixů a dalších produktů tohoto typu často nechávají v láhvi volný prostor, aby umožnili pohodlné doplňování správným množstvím báze. Díky tomu není problém připravit si vlastní liquid, a to jak při použití premixů a longfillů, tak i samotných aromat. Po vložení surovin do finální nádoby směs protřepejte, aby se všechny látky pořádně spojily.

Tekuté báze jsou dostupné v mnoha variantách, které se liší mimo jiné obsahem nikotinu a dalšími parametry. Jsou bez zápachu a chuti, takže si můžete naplno užít předností vybraného aroma. V obchodě kvalitnikoureni.cz najdete osvědčené, bezpečné základy vyrobené z těch nejkvalitnějších surovin.

V našem obchodě BestVape naleznete mnoho typů bází od mnoha výrobců.

 

 
Používáme ověření věku Adulto