Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

AEON, kvalitní české příchutě shake and vape

S kvalitními českými příchutěmi AEON, shake and vape si snadno a rychle vyrobíte své liquidy do elektronické cigarety.

 

Výroba vlastního liquidu může být levnější

Výroba vlastního liquidu je často 2-3krát levnější než nákup premixu s podobnou příchutí. Pokud však chcete docílit premix příchutí, bude to vyžadovat mnohem více než jen přidání jedné příchutě.


Nejprve se musíte zásobit na základně, 70/30, 60/40 nebo 50/50 podle vašeho uvážení. Jiné hodnoty se používají pouze pro specializované vybavení.

70/30 VG / PG je hustý základ, dnes používaný ve většině zařízení. Většina glycerinu dělá oblak hustší a sladší.
60/40 VG / PG je středně hustý základ, většinou se používá, pokud si nejsme jisti, jaký základ naše zařízení vyžaduje.
50/50 VG / PG je vzácný základ, používá se hlavně ve starší výbavě nebo typické MTL. Oblak na něm je řídký a sladkost tlumenější.



Přesný návod na to, jak si vyrobit vlastní liquid najdete zde.

 

Získání požadovaného základního výkonu

Zde jsou jednodušší a obtížnější verze. Můžete použít kalkulačku výkonu, ale nikdy mi to nepřišlo užitečné. V hlavě mám schémata připojení napájení:

~ 1,6 mg – 100 ml 0 mg báze + 10 ml 18 mg báze
~ 3 mg – 100 ml 0 mg báze + 20 ml 18 mg báze
~ 6 mg – 100 ml 0 mg báze + 50 ml 18 mg báze
~ 12 mg – 60 ml 9 mg báze + 40 ml 18 mg báze
~ 18 mg - 100 ml 18 mg báze

Můžete si koupit 18mg báze v 10ml lahvičkách. Mnoho výrobců 100ml beznikotinové báze je nabízí ve větších lahvičkách, aby bylo místo pro přidání nikotinu.

Shake and vape verze

Jedná se o verzi připravenou pro ty, kteří nechtějí ztrácet čas ani peníze, ale chtějí mít tekutinu rychle vyrobenou. Není nic jednoduššího, než aroma nalít do základu a je hotovo. Vyplatí se dodržovat výrobcem udávanou koncentraci, obvykle 6-15%. Kvalitní české shake and vape příchutě AEON si můžete zakoupit například s příchutí Milkshake, Poof, Saljut a další.

 

Používáme ověření věku Adulto