Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

3 tipy pro komfortní používání elektronických cigaret

Pořídili jste si e-cigaretu nebo teprve zvažujete její koupi a obáváte se, že používání pro vás bude složité? Připravili jsme pro vás článek se třemi tipy, které vám kouření usnadní.

 

Podívejte se, jak správně pracovat s liquidem, jak potahovat nebo jak vybírat příslušenství.

 

Na e-cigaretě určitě nešetřete. Nemá smysl vybírat ten nejlevnější model nebo nakupovat v obchodě, který nabízí produkty od neprověřených výrobců.

 

Kvalitní e-cigareta dokáže sloužit i po několik let a nahradí vám tak stovky krabiček běžných cigaret. I při investici do dražšího zařízení bude vaše úspora výrazná.

 

Náplň pravidelně doplňujte, ale nepřeplňujte

 

E-cigareta iSmoka - EleafMnoho kuřáků má pocit, že musí svou e-cigaretu naplnit na maximum, aby vydržela co nejdéle bez jejich zásahu. Není to však nutné. Mnohem lepší je pro životnost e-cigarety doplnění náplně pouze k rysce. Pokud ryska chybí, tak přibližně do 3/4 cartridge.

 

Přebytek liquidu může způsobit nedostatečnou kouřivost e-cigarety, protože blokuje přísun vzduchu. Přeplněná cartridge často bublá a atomizér se ucpává. Pro opětovné zprůchodnění ho většinou stačí profouknout.

 

Pokud máte v e-cigaretě naopak nedostatečné množství náplně, může se spirálka žhavit naprázdno, což se negativně projevuje na její životnosti. Proto hladinu liquidu pravidelně kontrolujte a doplňujte. Po pár dnech až týdnech kouření jistě přijdete na to, jak správně liquid doplňovat s ohledem na to, jak hodně kouříte.

 

Přiměřeně potahujte

 

Potahování z e-cigarety během kouření výrazně ovlivňuje životnost baterie a clearomizeru. Ten se žhaví tak dlouho, jak dlouho potahujete. Pokud máte manuální baterii, doporučujeme e-cigaretu vždy chvilku předžhavit - to znamená podržet tlačítko sekundu předtím, než fakticky potáhnete. Snažte se potahovat spíše dlouze, protože krátké potahování rychle po sobě e-cigaretu poškozuje.

 

Nakupujte kvalitní a originální příslušenství

 

Ať už je řeč o clearomizeru, o baterii nebo o dalším příslušenství k e-cigaretě, vždy byste měli vybírat v nabídce originálního výrobce, kde máte jistotu kvalitních produktů. Především na baterii nešetřete, protože právě ta výrazně ovlivňuje životnost celé e-cigarety a váš komfort při kouření. Pokud má malou kapacitu, je sice levnější, ale silný kuřák si s ní příliš zábavy neužije. V případě nekvalitních neoriginálních baterií, například z Číny, hrozí poškození clearomizeru a dalších částí e-cigarety. Navíc baterie zpravidla nemá ani deklarovanou kapacitu.

Používáme ověření věku Adulto