Registrace ze starého KvalitníhoKouření nebude fungovat! Prosíme, proveďte registraci znovu !!! Omlouváme se za komplikaci.

3 nejčastější chyby při kouření elektronické cigarety

Holdujete klasickým cigaretám a přemýšlíte o přechodu na elektronické cigarety či jste s nimi nedávno začali a nevíte jak na to, abyste kouřili správně a skutečně si tuto moderní variantu cigarety užili? Elektronické cigarety nabízí velkou škálu příchutí a možností, způsobu tahu i různých koncentrací tabáku. Nejprve je potřeba se vapování naučit správně. Rozhodně nepřebírejte chyby od lidí ve svém okolí.

 

1. Špatné potahování

Zatímco se klasické cigarety šlukují dlouhým potáhnutím, elektronické cigarety touto technikou brzy zničíte. Po nažhavení hlavy stisknutím tlačítka 1-2 sekundy potahujte a páru si nejprve vychutnejte na jazyku, teprve potom ji vtáhněte do plic. Pro náruživé kuřáky lze pořídit sub-ohmové cigarety, které mají nižší napětí a vydávají hustší kouř. Ten je vhodné vdechovat přímo.



2. Kouření po celý den

Jste zvyklí vykouřit dopoledne krabičku cigaret? S elektronickou cigaretou na to zapomeňte. Její kouření je především o tom dopřát si jedinečnou chuť, nikoliv dodat tělu chybějící dávku nikotinu. Jeho nedostatek vyřešíte tím, že si pořídíte liquid s vyšší koncentrací nikotinu. Mezi jednotlivými potahy z elektronické cigarety je potřeba zachovávat dvacetisekundové rozestupy. Zabráníte tak bolesti hlavy a nehrozí vám přepálení žhavících spirál.



3. Špatné držení ecigarety

Elektronická cigareta se nedrží tak jako ta klasická. Jedná se o zařízení s tekutou náplní, která musí být při kouření v kontaktu se žhavící hlavou. Přístroj se drží hlavou dolů, ve sklonu minimálně 45 stupňů.

Tím, že se naučíte správně vapovat, šetříte své zdraví i svou peněženku. Výměna žhavící hlavy není finančně nákladná, nicméně příliš častá výměna se vám už v peněžence značně projeví.

Používáme ověření věku Adulto